Adele: Έγινε πυρ και μανία μετά την κριτική που δέχθηκε για τη φωνή της

Είναι γεγονός ότι η Adele στα 28 της χρόνια έχει κερδίσει πάνω από δέκα φορές βραβείο Grammy, πράγμα που σημαίνει ότι κάτι κάνει σωστά. Παρόλα αυτά βρέθηκε ο άνθρωπος που αμφισβήτησε το ταλέντο της. Πρόκειται για τον 72χρονο παραγωγό και πρώην συνεργάτη του David Bowie Tony Visconti ο οποίος σε συνέντευξη του στο «The Daily Star» άσκησε αρνητική κριτική για την Adele

λέγοντας: «Ανοίγεις το ραδιόφωνο και ακούς κατά 90 τοις εκατό επεξεργασμένες φωνές. Ξέρουμε ότι η Adele έχει υπέροχη φωνή όμως ακόμα και αυτό τίθεται υπό αμφισβήτηση. Είναι όντως αυτή η πραγματική της φωνή; Δεν το ξέρουμε».

Το σχόλιο αυτό έφτασε γρήγορα στα αυτιά της Adele κάνοντας την πυρ και μανία. Σε πρόσφατη συναυλία της, σταμάτησε για μια στιγμή να τραγουδά λέγοντας: » Κάποιος μ@..κας προσπάθησε να πει ότι η φωνή στα τραγούδια δεν είναι απόλυτα δική μου» και απευθυνόμενη στο πλήθος συνέχισε: «Φίλε, ρούφα το π… μου»!

Όσο άδικο και αν είχε ο Tony Visconti η Adele θα μπορούσε να είχε απαντήσει αιχμηρά αλλά πιο ευγενικά δείχνοντας έτσι σεβασμό στην ηλικία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα