9+1 Hollywood Moments από την εβδομάδα που πέρασε

Το star system είναι διασπασμένο σε αυτούς που κάνουν διακοπές (βλ. Kylie Minogue, Silvester Stallone, Jessica Alba) και σε αυτούς που βρίσκονται ακόμη στην πόλη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων (βλ. Jake Gyllenhaal, Jennifer Lopez): Εμείς τους

ακολουθούμε παντού!

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Jessica Alba &Cash Warren

13/7, Δυτ. Χόλιγουντ

Η 34χρονη ηθοποιός και ο 36χρονος σύζυγός της σε μία πρωινή βόλτα εμ την 4χρονη κόρη τους Haven, στο δυτικό Χόλιγουντ.

Δείτε περισσότερα Galleries Leonardo diCaprio

13/7, Λος Άντζελες

Ο 40χρονος ηθοποιός πέρασε ένα μεσημέρι με φίλους στο Larchmont του Λος Άντζελες.

Δείτε περισσότερα Galleries Kelly Rohrback

…την ίδια στιγμή, η νέα του σύντροφος, μοντέλο Kelly Rohrbach έκανε μια επαγγελματική φωτογράφηση στο Σόχο της Νέας Υόρκης.

Δείτε περισσότερα Galleries Kylie Minogue

13/7, Πορτοφίνο

Σε ένα διάλειμμα της περιοδείας της η 42χρονη ποπ σταρ βρέθηκε στο κοσμοπολίτικο Πορτοφίνο, όπου απαθανατίστηκε ενώ αποβιβαζόταν από το σκάφος της, φορώντας φόρεμα Dolce & Gabbana.

Δείτε περισσότερα Galleries Antonio Banderas &Nicole Kimpel

14/7, Ίσκια

Στο νησί Ίσκια της Ιταλίας βρέθηκε ο Antonio Banderas με τη σύντροφό του, με αφορμή προγραμματισμένη του εμφάνιση στο κινηματογραφικό φεστιβάλ που πραγματοποιείται εκεί.

Δείτε περισσότερα Galleries Sylvester Stallone

15/7, Πορτοφίνο

Στο Πορτοφίνο της Ιταλίας βρέθηκε και ο 69χρονος Sylvester Stallone με τη 46χρονη σύζυγό του Jennifer Flavin και τις τρεις κόρες τους Sophia, Sistene, και Scarlet.

Δείτε περισσότερα Galleries Beyonce

15/7, Nέα Υόρκη

Φήμες εγκυμοσύνης πυροδότησε η εμφάνιση της Beyonce στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, όπου κρατούσε την τσάντα της πολύ κοντά στην κοιλιά της. Η 33χρονη σταρ έχει αποκτήσει μία κόρη, την Blue Ivy με τον σύζυγό της Jay-Z.

Δείτε περισσότερα Galleries Jennifer Lopez

15/7, Nέα Υόρκη

Η 45χρονη σταρ συνεχίζει τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς Shades of Blue που πρωταγωνιστεί και στην οποία υποδύεται μία single μητέρα που εργάζεται ως μυστικός πράκτορας του FBI.

Δείτε περισσότερα Galleries Alessandra Ambrosio

15/7, Λος Άντζελες

Αφού επέστρεψε από το Ρίο Ντε Τζανέιρο το 33χρονο μοντέλο της Victoria’s Secret απαθανατίστηκε στο Λος Άντζελες, μετά από επίσκεψή της σε ινστιτούτο αισθητικής.

Δείτε περισσότερα Galleries Jake Gyllenhaal &Rachel MacAdams

15/7, Λος Άντζελες

Οι δύο συμπρωταγωνιστές στην ταινία «Ο Αριστερόχειρας» (βγαίνει την επόμενη εβδομάδα στις ελληνικές αίθουσες) παρευρέθηκε μαζί στα Espy Awards στο Microsoft Theater του Λος Άντζελες. Η Rachel McAdams επέλεξε κοστούμι Cristiano Burani.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Antonio Banderas, Jake Gyllenhaal, Jennifer Lopez, Jessica Alba, Kylie Minogue, Leonardo DiCaprio, pics of the week, sylvester stallone

Keywords
Τυχαία Θέματα