8 spring looks της Karlie Kloss που ξεχωρίσαμε αυτόν τον μήνα

Κάθε εμφάνιση της Karlie Kloss αποτελεί και μια διαφορετική έμπνευση ως προς το πώς μπορούμε να δείχνουμε κομψές και στιλάτες ακόμα και στις απλές βόλτες μέσα στην πόλη. Η ίδια γνωρίζει καλά πώς να κάνει φαινομενικά απλά κομμάτια να δείχνουν άκρως εντυπωσιακά όταν συνδυαστούν και είναι γνωστή για τις υπέροχες off duty εμφανίσεις της.

Αγαπά ιδιαίτερα τα ψηλόμεσα παντελόνια, τα οποία κάνουν τα πόδια της να φαίνονται ακόμη πιο μακριά και εντυπωσιακά ενώ πολύ συχνά επιλέγει το πιο sporty look, εντυπωσιάζοντας με

τον πιο απλό τρόπο. Στη photo gallery που ακολουθεί θα δείτε 8 από τα ανοιξιάτικα σύνολά της που ξεχωρίσαμε, αφού δε χάνει ευκαιρία να μας αποδεικνύει το έμφυτο στιλ που διαθέτει, κάνοντας τη μία super εμφάνιση μετά την άλλη.

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Το όμορφο μοντέλο συνδύασε ένα απλό μαύρο T-shirt με μια εντυπωσιακή δερμάτινη μίνι φούστα αποδεικνύοντας πως το total black μπορεί κάλλιστα να φορεθεί και την άνοιξη.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα ψηλόμεσο λευκό παντελόνι με cropped τελείωμα ανέδειξε ακόμα περισσότερο την καλλίγραμμη σιλουέτα της Karlie. Μη διστάσετε να επιλέξετε κι εσείς λευκό για τα ανοιξιάτικα looks σας, αφού μπορείτε να το φορέσετε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, με εξίσου εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα αέρινα maxi φορέματα ανήκουν στις αδυναμίες της. Επιλέξτε ένα σχέδιο με άνοιγμα στο πλάι, όπως αυτό της Karlie, και συνδυάστε το με χαμηλά mules ή ένα ζευγάρι brogues για άνετες βόλτες γεμάτες στιλ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα πιο αθλητικά looks είναι η μεγάλη αδυναμία της και τα επιλέγει όσο πιο συχνά μπορεί.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μια πιο επίσημη εμφάνιση με Japanese επιρροές, ένα στιλ που της ταίριαξε απρόσμενα καλά.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το denim dress δε λείπει από τη συλλογή της, αφού είναι κομμάτι-κλειδί για τις πιο casual chic εμφανίσεις.

Δείτε περισσότερα Galleries

Της αρέσει να επιλέγει συχνά ψηλομεσα παντελόνια σε συνδυασμό με απλά tops και να ολοκληρώνει το ντύσιμο με ένα εντυπωσιακό jacket.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα mom jeans κάνουν τα πόδια της να φαίνονται ακόμη ψηλότερα ενώ σε συνδυασμό με το αθλητικό jacket της δημιουργούν το πιο cool street style σύνολο.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: casual εμφανίσεις, Karlie Kloss, Street Style, top model, μοντέλο

Keywords
Τυχαία Θέματα