New entry: Βραχιόλια για τη Γιορτή της Μητέρας στο exclusive shop του Jenny.gr

Η Γιορτή της Μητέρας πλησιάζει (8 Μαϊου) και επειδή κάθε χρόνο τρέχουμε τελευταία στιγμή προκειμένου να βρούμε το τέλειο εκείνο δώρο που θα της εκφράσει πόσο πολύ την ευγνωμονούμε για όσα έχει κάνει για εμάς, φέτος φροντίζουμε από νωρίς ώστε να κάνουμε την πιο κατάλληλη επιλογή. Και τι καλύτερο από ένα κομψό κόσμημα το οποίο θα μπορεί να φορά συνεχώς και κοιτώντας το να θυμάται τη γλυκιά αυτή κίνηση. Δύο επιλογές που εμείς έχουμε ήδη ξεχωρίσει και που μπορείτε να βρείτε στο jyou.gr είναι σίγουρο ότι θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως από όλες τις μανούλες!

Οι ξεχωριστές

δημιουργίες της Ουρανίας Βουράκη, η οποία πάντα φροντίζει για τις πιο ξεχωριστές μας στιγμές, θα δώσουν μια νότα πολυτέλειας στο στιλ κάθε μητέρας.

Στο jyou.gr θα βρείτε τα εντυπωσιακά bracelets από ασήμι με ζιργκόν, διαθέσιμα σε δύο αποχρώσεις, με ροζ ή μαύρο πλατίνωμα.

Τα βραχιόλια της Σοφίας Κουτσούκου αναλαμβάνουν να μεταφέρουν σε όλες τις μαμάδες το πιο γλυκό μήνυμα καρδιάς… «Μαμά, Σ’αγαπώ»! Ένα exclusive charm που δημιουργήθηκε για το jyou.gr και το οποίο θα γεμίσει αγάπη την καρδιά της μητέρας σας!

Στο jyou.gr θα το βρείτε σε επιχρυσωμένη εκδοχή, με ασημί ή ροζ χρυσό.

Κερδίστε 15% έκπτωση με την κάρτα Secret Club. Αν δεν είστε μέλος του πιο premium γυναικείου club, κάντε το τώρα εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα