7 beauty looks που μας άρεσαν αυτή την εβδομάδα

09:04 8/5/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Μπορεί το Met Gala 2016 να μονοπώλησε σχεδόν το ενδιαφέρον μας αυτή την εβδομάδα,, ωστόσο οι εμφανίσεις των celebrities δεν τελειώνουν εκεί. Λαμπερά μακιγιάζ και υπέροχα hairstyles είδαμε τόσο σε επίσημες όσο και σε πιο casual εμφανίσεις των αγαπημένων μας κυριών.

Για μία ακόμα φορά επιβεβαιώνουμε ότι τα wavy μαλλιά και κυρίως το bob haircut θα είναι το πιο hot hairstyle και το καλοκαίρι,

ενώ στο makeup παρατηρήσαμε ότι το natural look και οι λάμψεις κυριαρχούν στις προτιμήσεις των stars. Παρακάτω συγκεντρώσαμε 7 beauty looks που μας άρεσαν πολύ και σας τα παρουσιάζουμε για να πάρετε μία γεύση.

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Rosie Huntington-Whiteley

Ένα ακόμα άψογο beauty look από το όμορφο μοντέλο. Λαμπερό bronze μακιγιάζ και ένα sleek updo για μία κομψή εμφάνιση.

Δείτε περισσότερα Galleries Gigi Hadid

Με τονισμένα μάτια και ένα free hairlook, η Gigi μας δείχνει μία πιο rock πλευρά της.

Δείτε περισσότερα Galleries Sarah Jessica Parker

Η στιλάτη ηθοποιός έχει πάντα ωραίο χρώμα στα μαλλιά της. Μπορεί το eyemaakeup να μικραίνει λίγο τα μάτια της αλλά η Sarah Jessica Parker έχει έναν δικό της τρόπο να λάμπει και να κερδίζει θετικές εντυπώσεις.

Δείτε περισσότερα Galleries Julianne Moore

Το μακρύ καρέ της πάει πολύ και στην προκειμένη περίπτωση μας αρέσει πολύ το makeup της. Τονίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα δυνατά της χαρακτηριστικά και της χαρίζει λάμψη.

Δείτε περισσότερα Galleries Olivia Culpo

Τα wavy bob είναι επίσημα το πιο cool hairstyle της σεζόν και η Olivia Culpo έχει επιλέξει την πιο stylish εκδοχή του.

Δείτε περισσότερα Galleries Georgia May Jagger

Το μοντέλο τολμά να βάλει χρώμα στο eye makeup και μας αρέσει πολύ, όπως και τα μαλλιά της. Η Georgia May Jagger έχει αφέλειες και δεν διστάζει να επιλέξει ένα natural wavy hairlook.

Δείτε περισσότερα Galleries Chloe Bennet

Αν αναρωτιέστε ακόμα για το ombre στα καρέ μαλλιά, η Chloe μάλλον θα σας πείσει.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Bob Haircut, hairstyle, met gala 2016, natural look, wavy hairstyle, μακιγιάζ, μαλλιά

Keywords
Τυχαία Θέματα