6 συνηθισμένα DIY λάθη που κάνουμε στο σπίτι

Αν αγαπάτε τις DIY ιδέες για το σπίτι, αλλά δεν τα καταφέρνετε πάντα να ολοκληρώνετε τα projects αυτά με επιτυχία, τότε εδώ θα βρείτε τις κατάλληλες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν. Εάν ποιάνουν τα χέρια σας και σας αρέσει να ψάχνετε και να βρίσκεται πολλές DIY ιδέες στο Pinterest και όταν τις κάνετε βρίσκετε συνέχεια ατέλειες, μην ανυσηχείτε… Εδώ θα δείτε πως μπορείτε να αποφύγετε τα συνηθισμένα λάθη για τις ιδέες αυτές και να κάνετε

με επιτυχία οτιδήποτε.

1 ΑΠΟ 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Εάν τοποθετήσατε οι ίδιοι τα πλακάκια στο μπάνιο σας και βλέπετε να προεξέχουν κατάλοιπα, μπορείτε να τα καθαρίσετε, βάζοντας σε ένα δοχείο μισό νερό και μισό ξύδι. Δείτε περισσότερα Galleries

2. Αν έχετε βάψει μόνοι τους τοίχους σας και το χρώμα μόλις στεγνώσει βγαίνει διαφορετικό, τότε μπορείτε να το περάσετε με ένα άλλο χρώμα είτε για να φωτίσει ή για να γίνει πιο σκούρο. Μια άλλη ιδέα είναι στον τοίχο που δεν σας αρέσει το χρώμα, να κρεμάσετε ένα μεγάλο πίνακα στα χρώματα της προτίμησης σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

3. Εάν υπάρχουν εξογκώματα και βαφή σε σημεία που έχουν ξεφύγει, αν είναι ακόμα υγρά τα διώχνετε με ένα πανί αλλιώς αν έχουν στεγνώσει θα τα αφαιρέσετε με ειδικό λειαντικό προϊόν.

Δείτε περισσότερα Galleries

4. Εάν έχετε κάνει τρύπες στον τοίχο και θέλετε να τις καλύψετε, τότε με μια σπάτουλα και λίγο στόκο ή τσιμέντο, θα την καλύψετε ομοιόμορφα και από πάνω το περνάτε με το χρώμα του τοίχου σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

5. Αυτή είναι μια όχι τόσο καλαίσθητη διακόσμηση της δεκαετίας του 1980. Μπορείτε να δώσετε ενδιαφέρον στο χώρο σας και να τον ανανεώσετε βάφοντας τον τοίχο σε ένα όμορφο ουδέτερο χρώμα. Ένα από τα χρώματα της μόδας είναι και το γκριμπλε.

Δείτε περισσότερα Galleries

6. Εάν οι κουρτίνες που φτιάξατε βγαίνουν κοντές, τότε μπορείτε να πάρετε επιπλέον ύφασμα και να το ράψετε, χωρίς να φαίνεται, προσεκτικά στο κάτω μέρος. Προσοχή στην επιλογή των υφασμάτων, για να μη συρρικνωθεί η κουρτίνα στο πλύσιμο.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: DIY, diy deco, diy λάθη, έξυπνα tips, ιδέες διακόσμησης, σπίτι

Keywords
Τυχαία Θέματα