5+1 Ζευγάρια που δε θέλαμε να χωρίσουν

Η είδηση κάποιων χωρισμών έσκασε σα βόμβα στα αυτιά μας. Όταν παρακολουθούμε τη ζωή τους και ξέρουμε κάποια πράγματα γι αυτούς, παράλληλα δενόμαστε και ταυτιζόμαστε μαζί τους. Απ’ότι φαίνεται όμως και είναι γνωστό, δε γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα για τους αγαπημένους διάσημους. Η εικόνα που βγαίνει προς τα έξω είναι απόλυτα ελεγχόμενη και καθοδηγούμενη.
Ζευγάρια που θεωρούσαμε απόλυτα ταιριαστά, αγαπημένα, χωρίς προβλήματα ανακοινώνουν σε ανύποπτο χρόνο το χωρισμό τους. Κάποια μας είναι αδιάφορα, είναι όμως και μερικά που πραγματικά θέλαμε να τα βλέπουμε μαζί. Χαρακτηριστιό παράδειγμα ο Sean Penn με τη Charlize Theron. Ένα από τα πιο sexy ζευγάρια του Hollywood, που δεν άντεξε για μεγάλο διάστημα μαζί.
Ας δούμε στις φωτογραφίες που ακολουθούν ποια άλλα ζευγάρια θα θέλαμε πολύ να ζήσουν ευτυχισμένα για μια ζωή!

1 ΑΠΟ 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Tony Markon-Jennifer Lopez

Οι δυο τους εκπέμπουν έντονο ερωτισμό και είναι από τα ταιριαστά ζευγάρια. Ακόμα να πιστέψουμε ότι δεν είναι μαζί…

Δείτε περισσότερα Galleries Scott Disick-Kourtney Kardashian

Δε γίνεται με τόσο έρωτα που υπάρχει ακόμα και σήμερα ανάμεσά τους, αυτό το ζευγάρι να μην είναι μαζί. Έχουμε ελπίδες ότι μπορεί να τα ξαναβρούν.

Δείτε περισσότερα Galleries Brad Pitt-Jennifer Aniston

Όσο μας πόνεσε ο χωρισμός του με την Jennifer, δε μας πόνεσε με την Angelina. Λέτε να φταίει που είναι Ελληνίδα η Jennifer. Όπως και να έχει ήταν ένας από τους χειρότερους χωρισμούς της showbiz.

Δείτε περισσότερα Galleries Tom Hanks-Katie Holmes

Ταιριαστό, ευχάριστο ζευγάρι. Η είδιση του χωρισμού τους έσκασε σα βόμβα. Ποιος το περίμενε;

Δείτε περισσότερα Galleries Sean Penn-Charlize Theron

Τί να πούμε γι αυτό το ζευγάρι. Πρόκειται για το πιο ταιριαστό-αταίριαστο ζευγάρι που έχουμε δει ποτέ μας. Μας άρεσαν τρομερά μαζί γιατί είναι και οι δύο μυστηριώδεις χαρακτήρες.

Δείτε περισσότερα Galleries Ben Affleck-Jennifer Garner

Αποτελούσαν πρότυπο οικογένειας. Κανείς δεν περίμενε ότι θα χωρίσουν, ούτε και οι ίδιοι. Είναι ένα ακόμη ζευγάρι που έχει ελπίδες να ξανασμίξει.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: best of internet, Celebrities, Hollywood, διάσημα ζευγάρια, ζευγάρια, χωρισμός

Keywords