6 κανόνες για εσάς που λατρεύετε τα sneakers

Κάποτε θα σκεφτόμουν ότι δεν υπήρχε ποτέ καμία περίπτωση να γράψω εγώ κάτι υπέρ των sneakers, αφού η σχέση μου με τα αθλητικά παπούτσια παλιότερα περιορίζονταν εντός γυμναστηρίου και μόνο. Αυτό φυσικά όσο περνάνε τα χρόνια και η καθημερινότητά μου γίνεται ακόμα πιο απαιτητική, αλλάζει θέλω δεν θέλω.

Το γεγονός βέβαια ότι σιγά σιγά περνάω στο άλλο άκρο, πιάνοντας τον εαυτό μου αρκετά πρωινά ανάμεσα σε ψηλοτάκουνα και sneakers να επιλέγει τα δεύτερα, για

το γραφείο, με κάνει να καταλαβαίνω πως μάλλον αυτή η σχέση έχει εξελιχθεί σε αγάπη και όχι σε ανάγκη. Αν λοιπόν συμμερίζεστε κι εσείς τη συγκεκριμένη κατάσταση και έχετε κάνει τα αθλητικά σας βασικό κομμάτι των looks σας, νομίζω τα παρακάτω tips θα σας βοηθήσουν να τους δώσετε ακόμα πιο stylish χαρακτήρα.

1 ΑΠΟ 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Μη φοβάστε να τα κάνετε focal point

Ορισμένα σχέδια είναι φτιαγμένα απλά για να κλέβουν την παράσταση. Γιατί να τα κρύβετε κάτω από τα ρούχα σας; Go out and make a statement, κορίτσια.

Δείτε περισσότερα Galleries Εντάξτε τα στα office look σας

Σε αρκετούς χώρους εργασίας, το dress code έχει χαλαρώσει πλέον αρκετά. Κάντε τη διαφορά λοιπόν και αφήστε στην άκρη τα ψηλοτάκουνα, συνδυάζοντας ένα πιο business σύνολο με αθλητικά.

Δείτε περισσότερα Galleries Φροντίστε να είναι πάντα καθαρά

Είναι άλλο το ατημέλητο και άλλο το απεριποίητο. Όσο casual χαρακτήρα κι αν διαθέτουν, τα sneakers σας πρέπει να είναι πάντα καθαρά, ειδικά αν είναι λευκά.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Ψηφίστε χρώμα

Τα λευκά αθλητικά παπούτσια κάνουν θραύση τις τελευταίες σεζόν, ποτέ όμως μην υποτιμάτε τη δύναμη του χρώματος. Άλλη νότα!

Δείτε περισσότερα Galleries Μην υποκύπτετε σε όλα τα trends.

Εφήμερες τάσεις θα υπάρχουν πάντα – ποιος μπορεί να ξεχάσει το απαίσιο trend με τα αθλητικά με ενσωματωμένες πλατφόρμες; Το θέμα είναι να βρείτε εκείνο το σχέδιο που σας ταιριάζει περισσότερο, ακόμη κι αν είναι κάτι εντελώς κλασικό. Μη φοβάστε να αγοράζετε το αγαπημένο σας σχέδιο ξανά και ξανά.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: business σύνολα, office look, sneakers, Street Style

Keywords
Τυχαία Θέματα