5+1 έξοδοι για τις πρώτες μέρες του 2015

06:40 3/1/2015 - Πηγή: Jenny.gr

Η Meryl Streep ως Κακιά Μάγισσα στο κινηματογραφικό «Μαγεμένο Δάσος» του Rob Marshall, οι Tiger Lilies με ένα στοιχειωμένο πλοίο στο θέατρο Badminton και μια 3D «απεικόνιση» της ζωής μας στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών είναι ανάμεσα στα πρώτα θεάματα της νέας χρονιάς.

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Θέαμα: Tiger
Lilies

Ένα ακυβέρνητο πλοίο με νεκροζώντανο πλήρωμα. Πάγοι της Αρκτικής και φλογισμένοι τροπικοί. Γοργόνες, μέδουσες και αλλόκοτα θαλάσσια τέρατα. Κι ένας καταραμένος ναυτικός, που γύρισε από την κόλαση για να αφηγηθεί την ιστορία του. Αυτό είναι το πλαίσιο του Rime of the Ancient Mariner, της νέας δημιουργίας των αγαπημένων Tiger Lillies.

Από τις 9-11/1 στο θέατρο Badminton. Προπώληση: 210 8840600 / www.abcd.gr / www.viva.gr

Δείτε περισσότερα Galleries Θέατρο: Party time

Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, στις 20:00 στο Θέατρο Από Μηχανής, ο Γιώργος Κιμούλης παρουσιάζει το έργο του Χάρολντ Πίντερ «Party Time» (έως 15 Φεβρουαρίου).

Η παράσταση βασίζεται στα πολιτικά έργα του Πίντερ «Party Time», «Mountain language» «One for the road» και «The new world order». Το θέμα είναι η πολιτική απάθεια ως προϊόν της συστημικής βίας και της κρατικής τρομοκράτησης. Η σκηνοθεσία κι η διαμόρφωση του χώρου είναι του Γιώργου Κιμούλη.

Παίζουν: Αναστασία Κατσιναβάκη, Γιώργος Κιμούλης, Γιάννης Κοτσαρίνης, Ντέπυ Μαλλιαρού, Ισιδώρα Μπουζιούρη, Ελπίδα Μπραουδάκη, Αρετή Ντάλιου, Στάθης Παναγιωτίδης, Βασίλης Πουλάκος, Γιώργος Στριφτάρης, Χρήστος Συριώτης, Ειρήνη Τσάβα

Δείτε περισσότερα Galleries Σινεμά: Τα μυστικά του δάσους

Η Disney μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το ανατρεπτικό και πολυβραβευμένο μιούζικαλ του Broadway Τα Μυστικά του Δάσους σε σκηνοθεσία του Rob Marshall (Chicago) και με ένα εκλεκτό καστ που αποτελούν οι Meryl Streep, Johnny Depp, Emily Blunt, Anna Kendrick και James Corden.

Σε αυτή την οσκαρικών προδιαγραφών παραγωγή, η (ξανά υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα για τον συγκεκριμένο ρόλο) Meryl Streep υποδύεται την αρχετυπική Μάγισσα, ενώ ο Johnny Depp τον περίφημο Κακό Λύκο. Τα Μυστικά του Δάσους διηγούνται τις περιπέτειες της Σταχτοπούτας, της Κοκκινοσκουφίτσας, της Ραπουνζέλ, και του Τζακ και της Φασολιάς του, ξετυλίγοντας την αστεία και συγκινητική ιστορία ενός Φούρναρη και της Γυναίκας του που θέλουν απεγνωσμένα έναν απόγονο. Feelgood

Δείτε περισσότερα Galleries Θέατρο: Mατωμένος Γάμος

Το αριστούργημα του Λόρκα που αποτελεί σπουδή για τον έρωτα και τον θάνατο, ανεβαίνει στο θέατρο Αποθήκη σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.

Σ΄ ένα τόπο που εξορίζει την επιθυμία και την διαφορετικότητα, το πάθος για ζωή θα βρει τρόπο να εκφραστεί και να παρασύρει στον όλεθρο όσους αρνήθηκαν τη φωτιά που καίει μέσα τους. Μία τραγωδία για τον πιο αμείλικτο δαίμονα: τον Έρωτα.

Πρωταγωνιστούν: Εβελίνα Παπούλια, Λένα Παπαληγούρα, Δημήτρης Μοθωναίος, Λάμπρος Κτεναβός, Ειρήνη Μπουντάλη, Δημήτρης Γεωργαλάς, Ιφιγένεια Αστεριάδη, Αριάδνη Καβαλιέρου.

Θέατρο Αποθήκη, Σαρρή 40, Ψυρρή, Τηλ. 210 3253153

Δείτε περισσότερα Galleries Έκθεση: 3D Printing

έως 31 Ιανουαρίου 2015

Στη Στέγη όλα εκτυπώνονται σε τρεις διαστάσεις: από μία καρέκλα έως μία καρδιά, ή ακόμα και μία μινιατούρα του εαυτού σας. Πώς θα είναι μία εποχή όπου ο καθένας θα μπορεί να εκτυπώσει τα πάντα; Ποιες οι δυνατότητες και ποια τα διλήμματα;

Η Στέγη παρουσιάζει μια έκθεση που μας ταξιδεύει στο συναρπαστικό κόσμο της τρισδιάστατης εκτύπωσης. Με 80 εκτυπωμένα αντικείμενα, ευφυή μηχανήματα, και συναρπαστικά βίντεο από 36 καλλιτέχνες, σχεδιαστές και επιστημονικές ομάδες από όλο τον κόσμο, αλλά και με εργαστήρια και ομιλίες εξερευνούμε τις τρεις διαστάσεις της τέχνης, της μόδας, του design, της επιστήμης και της αρχιτεκτονικής.

Ωράριο: καθημερινά 12:00-21:00

Εισιτήρια: 5€ | μειωμένο 3€

www.sgt.gr

Δείτε περισσότερα Galleries Σινεμά: Αλύγιστος

Η βραβευμένη με Όσκαρ Angelina Jolie βρίσκεται και πάλι πίσω από το φακό, μετά την ταινία In the Land of Blood and Honey. Τώρα, αφηγείται τη ζωή του πρόσφατα αποθανόντα 97χρονου βετεράνου πολέμου και αθλητή Ολυμπιακών επιδόσεων Λούι Ζαμπερίνι, βαισσμένη στο μπεστ σέλερ UNBROKEN: A World War II Story of Survival, Resilience and Redemption.

Δείτε περισσότερα Galleries Αλύγιστος

Η ταινία που υπογράφουν σεναριακά οι αδερφοί Κοέν εξιστορεί την περιπέτεια του αθλητή στίβου που κατόρθωσε να επιβιώσει από αεροπορικό δυστύχημα, επιπλέοντας σε μια σχεδία επί 47 μέρες πριν τον ανακαλύψουν οι Ιάπωνες και τον στείλουν σε στρατόπεδο αιχμαλώτων πολέμου. (UIP)

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: agenda, cinema, θέατρο, σινεμά

Keywords
meryl streep, tiger lillies, johnny depp, emily blunt, εβελίνα παπούλια, angelina jolie, tiger, θεατρο, badminton, viva, party, time, road, world, order, disney, chicago, johnny, anna, james, συγκεκριμένο, τηλ, design, υποψηφιοτητες οσκαρ 2013, land, blood, survival, tags, cinema, αρτεμις αστεριαδη, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, βασιλικος γαμος, αντζελινα τζολι, jolie angelina, θεμα εκθεσης 2012, ολυμπιακοί αγώνες, φωτια, βιντεο, το θεμα, γαμος, θεμα, ιφιγενεια, πλαισιο, σινεμα, σφαιρα, cinema, james, johnny depp, time, αρετη, αριαδνη, αστεια, βρισκεται, γοργονες, δευτερα, δειτε, εβελίνα παπούλια, ειρηνη, εκθεση, ελπιδα, εργα, εποχη, επιθυμια, ζωη, ζωης, θεατρο badminton, κιμουλης, κοεν, λορκα, μεδουσες, μιουζικαλ, μυστικα, οθονη, παθος, πλοιο, ραπουνζελ, συγκεκριμένο, σκηνοθεσια, στεγη γραμματων και τεχνων, σχεδια, τηλ, τριτη, χρηστος, χρυση, ψυρρη, anna, badminton, blood, class, design, δημητρης, disney, emily blunt, johnny, κακια, καρδια, land, meryl streep, ομαδες, party, single, survival, tiger, tiger lillies, viva, world
Τυχαία Θέματα