5 λάθη που κάνετε όταν αγοράζετε τζιν

Είναι ο καλύτερος φίλος της γυναικείας γκαρνταρόμπας, δεν υπάρχει αμφιβολία. Τα τζιν παντελόνια, που όσα και να έχουμε δεν είναι ποτέ αρκετά, είναι τα κομμάτια μπαλαντέρ που φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ με διαφορετικό αποτέλεσμα ανάλογα τη διάθεσή μας.

Γιατί όμως η αναζήτηση του τέλειου πρέπει να μας αγχώνει και να γίνεται μια δύσκολη και βαρετή διαδικασία; Η κατάσταση αυτή έχει προκύψει από το ότι τις περισσότερες φορές βαριόμαστε να ασχοληθούμε ιδιαίτερα, επιστρέφοντας σπίτι με αγορές που τελικά δεν μας ικανοποιούν

είτε επειδή δεν κολακεύουν τελικά το σώμα μας είτε επειδή δεν ταιριάζουν με τα υπόλοιπα ρούχα μας.

Παρακάτω λοιπόν θα δείτε τα πιο συνηθισμένα λάθη που μπορεί να κάνετε όταν βγαίνετε για αγορά τζιν αλλά και πώς μπορείτε να τα αποφύγετε στο μέλλον!

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Κολλάτε σε ένα στιλ

Σίγουρα όταν βρούμε το στιλ που μας κολακεύει, ειδικά στα τζιν παντελόνια, θέλουμε να φοράμε αυτό και κανένα άλλο. Το ότι μπορεί να δείχνετε super με ένα skinny τζιν, για παράδειγμα, δεν αναιρεί ότι μπορείτε να πειραματιστείτε και με άλλες φόρμες και σχέδια.

Δείτε περισσότερα Galleries

Κάντε ένα research λοιπόν, ενημερωθείτε για το τι είναι στη μόδα την τρέχουσα σεζόν και, πού ξέρετε, μπορεί να βρείτε το νέο σας αγαπημένο στιλ!

Δείτε περισσότερα Galleries Έχετε εμμονή με τα μεγέθη

Η σωστή εφαρμογή είναι κλειδί, μην κολλάτε όμως στα νούμερα. Το ότι σε ένα brand μπορεί να φοράτε 28 και σε κάποιο άλλο 34, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη ζυγαριά ή το σώμα σας αλλά έχει να κάνει με τις φόρμες και τα μεγέθη της κάθε εταιρίας ή χώρας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Καλό είναι λοιπόν να μην προσπερνάτε ένα ωραίο τζιν παντελόνι επειδή είναι πιο μεγάλο ή πιο μικρό από το νούμερο που φοράτε συνήθως. Αν σας εφαρμόζει σωστά, it’s a winner!

Δείτε περισσότερα Galleries Τα δοκιμάζετε πολύ γρήγορα

Ένα τζιν παντελόνι το θέλουμε, συνήθως, για πολύ συχνή χρήση, επομένως θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα άνετο και να ακολουθεί τις κινήσεις του σώματος.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μην αρκείστε λοιπόν στον μικρό χώρο του δοκιμαστηρίου, βγείτε έξω, περπατήστε μέσα στο κατάστημα, κινηθείτε και δείτε αν σας «κάθεται» καλά ή αν σας στενεύει/εμποδίζει.

Δείτε περισσότερα Galleries Αγνοείτε το υπόλοιπο σύνολο

Δεν λέμε να κουβαλήσετε όλη την γκαρνταρόμπα σας στο δοκιμαστήριο, προκειμένου να δείτε με τί μπορείτε να φορέσετε τη μελλοντική αγορά σας, σίγουρα όμως τα παπούτσια με τα οποία σκοπεύετε να φοράτε το τζιν σας μπορείτε να τα έχετε μαζί.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αναλογιστείτε αν θέλετε να το φοράτε με τακούνια ή φλατ, τσεκάρετε αν υπάρχει η δυνατότητα να γυρίζετε τα ρεβέρ όταν χρειάζεται (αν είναι πολύ skinny ας πούμε θα είναι δύσκολο) και γενικά φροντίστε να καλύπτει περισσότερες από μία επιλογές.

Δείτε περισσότερα Galleries Δεν προσέχετε τις πίσω τσέπες

Μια λεπτομέρεια που σχεδόν πάντα αγνοούμε είναι οι τσέπες στο πίσω μέρος του τζιν μας. Δείτε στο επόμενο slide γιατί.

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι πολύ μικρές τσέπες θα κάνουν τα οπίσθιά σας να δείχνουν πιο γεμάτα ενώ οι πολύ μεγάλες θα τα δείχνουν πεσμένα και «φλατ». Βρείτε την κατάλληλη ισορροπία, ανάλογα πάντα και με το κόψιμο του παντελονιού (ψηλόμεσο, low cut, skinny κτλ) ώστε να είναι άψογο από όλες τις μεριές.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: denim, shopping, τζιν

Keywords
Τυχαία Θέματα