5 αντικείμενα που θα ανανεώσουν άμεσα τη διακόσμηση στο χώρο σας

Αν αισθάνεστε ότι θέλετε μία αλλαγή στο χώρο σας αλλά θέλετε να το κάνετε σχεδόν ανέξοδα και πολύ εύκολα τότε σας έχουμε μερικές ιδέες που θα σας λύσουν τα χέρια. Υπάρχουν αντικείμενα που μπορεί ήδη να έχετε στο σπίτι ή είναι πολύ εύκολο να τα βρείτε παντού, τα οποία μπορούν κάλλιστα να δώσουν μία άλλη διάθεση στην αισθητική του σπιτιού. Ένα όμορφο γυάλινο μπουκάλι, ένα παλιό ποτιστήρι ή απλές πέτρες από την παραλία είναι αντικείμενα που έχουν προοπτική να ανανεώσουν διακοσμητικά όποιο χώρο του σπιτιού εσείς θελήσετε. Ρίξτε μία ματιά και πάρτε έμπνευση για το πως μπορείτε να ανανεώσετε το χώρο

σας αμέσως!

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Αντικαταστήστε τα κλασσικά βάζα με ένα vintage ποτιστήρι.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα γυάλινα μπουκάλια είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος για να διακοσμήσετε μία γωνιά στο σπίτι σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μερικές πέτρες σε ένα βάζο είναι ότι πιο απλό αλλά και συνάμα όμορφο μπορεί να σκεφτεί κανείς για να «φυλακίσει» κάτι από τη φρεσκάδα του καλοκαιριού στη διακόσμηση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Aboriginal rocks! Πέτρες ζωγραφισμένες με την τεχνική του dot painting. Σε 7 διαθέσιμους συνδυασμούς γα να βρείτε τον κατάλληλο για εσάς. Μπορείτε απλά να τις βάλετε πάνω στο coffee table, στο γραφείο ή ακόμα και στο μπάνιο. Αποκτήστε τις τώρα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα άδεια βάζα μπορούν να φανούν χρήσιμα και σε μία στιλάτη οργάνωση των utensils της κουζίνας σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Υλικά από τη φύση για μία ατμοσφαιρική διακόσμηση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Βάψτε τα άδεια τσίγκινα κουτιά και μετατρέψτε τα σε διακοσμητικά στοιχεία που μπορούν να σταθούν σε όλους τους χώρους τους σπιτιού.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: deco tips, ανανέωση, γυάλινα βάζα, μπουκάλια, πέτρες, ποτιστήρι

Keywords
Τυχαία Θέματα