4+1 ρομαντικές προτάσεις γάμου από celebrities

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ρομαντικό από την πρόταση γάμου. Όλες οι γυναίκες θυμούνται αυτή τη στιγμή με νοσταλγία και κάθε φορά που την ανακαλούν γεμίζουν συγκίνηση.

Για κάθε ζευγάρι η στιγμή αυτή είναι πολύ ιδιαίτερη και μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους. Άλλοι επιλέγουν πιο κλασικού τρόπους και άλλοι πιο ευφάνταστους. Κάποιοι celebrities μας εντυπωσίασαν με την πρωτοτυπίας τους και τον ρομαντισμό τους.

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > M.McConaughey - Camila Alves

Ο McConaughey κατά τη διάρκεια μίας οικογενειακής γιορτής, αποφάσισε να κρύψει το δαχτυλίδι μέσα σε οκτώ κουτιά που διαδέχονταν

το ένα το άλλο. Με αυτό τον τρόπο έκανε γυναίκα του την αγαπημένη του Camila.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Kim- Kanye

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει μία τέτοια πρόταση όπως αυτή του Kanye στην Kim, ο οποίος διοργάνωσε party στο AT&T Park του San Francisco για τα γενέθλια της. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς της πρόσφερε ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι 15 καρατίων κάνοντας την πολυπόθητη πρόταση.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Ludacris- E. Mbouguiengue

Ο Ludacris επέλεξε τον παραδοσιακό, ρομαντικό τρόπο, πέφτοντας στα πόδια της αγαπημένης του.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Pink- Carey

Εδώ έχουμε μία ανατρεπτική πρόταση γάμου! Η Pink ρωτάει τον Carey κρατώντας μία πινακίδα με την φράση: ‘’Με παντρεύεσαι;’’ κατά τη διάρκεια αγώνα ιστιοπλοΐας του συντρόφου της , όπου εκείνος φυσικά δέχτηκε.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Rebecca- Jerry

Ο Jerry επισκέπτεται μαζί με την αγαπημένη του τον τόπο καταγωγής του όπου επιλέγει να την ζητήσει σε γάμο μέσα στο δωμάτιο που έχει περάσει τα παιδικά του χρόνια. Αυτή η νοσταλγική διάθεση έκανε ακόμα πιο ιδιαίτερη τη στιγμή.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Kim Kardashian, Matthew McConaughey, γαμπρός, νύφη, Πρόταση γάμου, πρωτότυπες προτάσεις, ρομαντισμός

Keywords
Τυχαία Θέματα