4 τρόποι για να τον χωρίσεις μια και καλή

Τι γίνεται όταν δεν καταλαβαίνει πως η σχέση σας δεν προχωράει και επιμένει να τη σώσει χωρίς λόγο; Πώς μπορείτε να του δώσετε το μήνυμα με σαφήνεια πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να είστε μαζί; Ίσως θα βοηθούσε η ταινία «Πώς να χωρίσετε σε 10 μέρες» αλλά έχει happy end και εσείς δεν θέλετε αυτό το τέλος. Ωστόσο, μπορείτε να πάρετε μερικές ιδέες!

Διαβάστε παρακάτω 4 τρόπους:

• Μπορείτε να του πείτε ότι είστε ερωτευμένη με άλλον. Υπάρχει περίπτωση να σας αντιδράσει λίγο άσχημα,

δεν πειράζει θα έχει επιτευχθεί ο στόχος σας. Αν πάλι δεν πεισθεί με τη δήλωσή σας, τότε ζητήστε χάρη από κάποιον φίλο σας και βγείτε μαζί σε κοινά μέρη.

• Συναντήστε τον και με ύφος σοβαρό πείτε του πως δεν απολαμβάνετε το σεξ μαζί του. Ένας άντρας που σέβεται τον εαυτό του, θα φύγει τρέχοντας. Αν αυτός, πάλι, έχει μηδέν αξιοπρέπεια και περηφάνια και επιμένει, την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στο κρεβάτι πάρε μαζί σου ένα σταυρόλεξο.

• Μπορείτε να φλερτάρετε με τον κολλητό του, τον αδελφό του, τον μπάρμαν, εν πάση περίπτωση με κάποιον άλλον. Οι περισσότερες πιθανότητες είναι να μην αντέξει και να εξαφανιστεί. Φυσικά, φροντίστε να το κάνετε διακριτικά για να μην του ξυπνήσετε άγρια ένστικτα. Διακριτικά μεν με επιμονή δε. Σε μια εβδομάδα θα σας έχει ζητήσει να χωρίσετε.

• Πείτε του ότι ήρθε η ώρα να σας αποκαταστήσει. Ζητήστε του να σας παντρευτεί αφού, όμως, πρώτα σας αγοράσει ένα σπίτι στο όνομα σας. Στη συνέχεια, εξηγήστε του, πως μετά το γάμο θα σταματήσετε να δουλεύετε για να αφοσιωθείτε στην οικογένεια και πως θα θέλατε να έχετε κάθε μήνα ένα αξιοσέβαστο ποσό για προσωπικά σας έξοδα. Δε μπορεί; Θα σας πει τρελή και θα σας χωρίσει μετά από αυτές τις δηλώσεις. Αν πάλι συμφωνήσει μήπως να το ξανασκεφτόσασταν.

The post 4 τρόποι για να τον χωρίσεις μια και καλή appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα