3+1 snacks στη διατροφή σας

Μην παραλείπετε να τα τρώτε, ενδιάμεσα από τα κυρίως γεύματά σας.

Μετά από κάθε κυρίως γεύμα, τα επίπεδα γλυκόζης ξεκινάνε σταδιακά να πέφτουν. Σε τρεις ώρες περίπου μετά το γεύμα τα επίπεδα είναι αρκετά χαμηλά, με αποτέλεσμα να γίνεται κατακράτηση λίπους. Αυτό σημαίνει ότι κάθε τρεις ώρες πρέπει να ενεργοποιείται η διαδικασία της πέψης. Τα snacks δεν πρέπει να έχουν πολλές θερμίδες. Πρέπει να δίνουν ενέργεια στον ανθρώπινο οργανισμό και να τον κρατάνε χορτασμένο μέχρι το επόμενο γεύμα. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία

στο snack που μπορείτε να επιλέξετε.

Μία χούφτα ανάλατους και άψητους ξηρούς καρπούς. Είναι πλούσια σε βιταμίνες και έχουν αντικαρκινική δράση. Επίσης κάνουν καλό στην καρδιά και στην επιδερμίδα σας.

Το ελληνικό γιαούρτι είναι ένα πολύτιμο είδος της διατροφής. Τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και δίνει ενέργεια. Καλό είναι να αποφεύγετε τα γαλακτοκομικά που είναι 0% λιπαρά, καθώς δεν περιέχουν αρκετά πολύτιμα συστατικά.

Ένα ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκάλι είναι πλούσιο σε βιταμίνη C. Έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και γεμίζει τον οργανισμό με ενέργεια.

Ένα μικρό κομμάτι σοκολάτας θα σας καλύψει την ανάγκη σας για γλυκό. Προτιμήστε τη μαύρη καθώς είναι πιο υγιεινή. Ωστόσο αν φάτε ένα μικρό κομμάτι σοκολάτα γάλακτος δεν είναι και τόσο κακό για εσάς. Αρκεί να μην τρώτε καθημερινά.

The post 3+1 snacks στη διατροφή σας appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα