3+1 λόγοι που αδυνατίζετε όταν κοιμάστε

17:01 5/2/2013 - Πηγή: Jenny.gr

Έρευνες έχουν αποδείξει ότι δεν χάνεται κιλά μόνο όταν γυμνάζεστε και ακολουθείτε μία σωστή διατροφή, αλλά και όταν κοιμάστε αρκετές ώρες. Σύμφωνα με μελέτες, κατά τη διάρκεια του ύπνου υπάρχει απώλεια κιλών γιατί:

Σας βοηθάει να τρώτε λιγότερο: Μία ορμόνη που παράγεται από τον οργανισμό σας η οποία είναι υπεύθυνη για να συνειδητοποιήσει ο οργανισμός σας ότι είστε χορτασμένοι επηρεάζεται από τον ύπνο σας. Όσο καλύτερα κοιμάστε τόσο ανεβαίνουν τα επίπεδα της ορμόνης και έχετε λιγότερη όρεξη για φαγητό.Μειώνεται το τοπικό πάχος στην κοιλία σας: Το άγχος και το στρες είναι δύο από τους κύριους
λόγους για τους οποίους αυξάνεται το πάχος της κοιλιάς μας. Όσο πιο πολύ κοιμάστε τόσο χαλαρώνει ο οργανισμός και έτσι μειώνεται το στρες και το άγχος από την καθημερινότητα σας.Καταστέλλονται τα γονίδια του λίπους: Έρευνες απέδειξαν ότι οι γυναίκες που κοιμούνται λιγότερο από εφτά τουλάχιστον ώρες έχουν αρκετά μεγαλύτερη προδιάθεση να είναι υπέρβαρες-παχύσαρκες.Σας παρέχει ενέργεια: Αν έχετε απολαύσει έναν καλό ύπνο έχετε φορτισμένες μπαταρίες για να δουλέψετε καλύτερα και να γυμναστείτε καλύτερα. Πετυχαίνεται έτσι να έχετε καλύτερα αποτελέσματα στο γυμναστήριο σας.

The post 3+1 λόγοι που αδυνατίζετε όταν κοιμάστε appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα