3+1 χωρισμοί του 2013

Συμβαίνουν και στις πιο «διάσημες» οικογένειες.

Ζευγάρια που μετρούσαν χρόνια κοινής ζωής, έδωσαν τέλος στη σχέση τους φέτος. Μπορεί όμως τα διαζύγια και οι χωρισμοί να ήταν πολλοί το θετικό της υπόθεσης όμως είναι ότι οι περισσότεροι διάσημοι χωρίς αξιοπρεπώς! Όχι τσακωμοί, όχι κίτρινος τύπος, όχι ίντριγκες, αλλά απλή ασυμφωνία χαρακτήρων.

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Η Miranda με τον Orlando αποφάσισαν να χωρίσουν σαν ζευγάρι αλλά λόγω του Flynn παρέμειναν αγαπημένοι. Τώρα που είναι χωρισμένοι μάλλον συναντιούνται

περισσότερο.

Από την άλλη αυτή η χρονιά σηματοδότησε το τέλος της σχέσης της Kris Jenner με τον Bruce. Μία οικογένεια τεράστια που μέσα σε μία νύχτα διαλύθηκε. Πάντως όλα τα μέλη της οικογένειας είναι πολύ καλά στο να συγκεντρώνουν τα φώτα της δημοσιότητας.

Τέλος, αυτό το ζευγάρι, το νεαρό, το φρέσκο, το γεμάτο αγάπη τελικά δεν μπόρεσε να βρει τη χρυσή τομή. Ο λόγος γίνεται φυσικά για την Kristen Stewart και τον Robert Pattinson. Δεν μπορεί όμως κανείς να πει ότι δεν προσπάθησαν τα παιδιά! Απλά είναι νέα και έχουν άλλα σχέδια ο καθένας για το μέλλον. Δεκτό!

Ίσως αυτός ο χωρισμός να στοίχησε σε έναν από τους δύο ή και στους δύο, αλλά εμάς δεν μας πείραξε πολύ. Χώρισε ο George Clooney από την Stacy Keibler; Ωραία, για να μην πούμε καλύτερα. Είναι κακία λέτε να τον θέλουμε εργένη ή απλά του πάει περισσότερο;

< >

Keywords
Τυχαία Θέματα