3 προβλήματα που δημιουργεί μια φράση

Πώς μια φράση μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην εικόνα σας;

Για κάποιο λόγο, οι περισσότερες γυναίκες τυχαίνει να παρουσιάζουν μερικές ανασφάλειες σχετικά με την εμφάνισή τους. Η πιο γνωστή φράση είναι «αχ! Είμαι χοντρή». Προσπαθήστε λοιπόν να την αποφύγετε ή αν την έχετε πει ήδη, μη την επαναλάβετε. Γιατί;

Διαβάστε παρακάτω τρία πράγματα που σκέφτονται οι άντρες στο άκουσμα της φράσης αυτής:

Τον κάνετε να νιώθει «ασήμαντος»: Αν κοιτάζεστε στο καθρέφτη και διανύετε τις μέρες εκείνες, που τίποτα δεν σας αρέσει, από το πιο στενό σας jean μέχρι τα πιο φαρδιά σας ρούχα, τότε

προσπαθήστε με την φράση αυτή να ακούσετε ένα γλυκό σχόλιο από το σύντροφό σας. Ωστόσο, ξέρει πολύ καλά πως όσες φορές και αν σας πει πόσο όμορφη είστε, δεν θα σας πείσει. Νιώθει, δηλαδή, ότι η ανασφάλεια σας καταπίνει εκείνη τη στιγμή και ότι εκείνος δεν μπορεί να σας βοηθήσει. Φρικτό συναίσθημα για έναν άντρα το να μην μπορεί να φανεί χρήσιμος.

Η αυτοεκπληρούμενη προφητεία: Κάποια στιγμή θα τον πείσετε. Για την ακρίβεια του βάζετε στο μυαλό την εικόνα που έχετε εσείς για τον εαυτό σας. Αν πιστεύετε πως είστε χοντρή τότε σίγουρα θα το πιστέψει και εκείνος.

Τον κάνεις να αισθάνεται ανασφάλεια: Υπάρχει περίπτωση να τον βάλετε σε μια διαδικασία να νιώθει ανασφάλεια για τον ίδιο. Αν δηλαδή έχετε τέτοια αντιμετώπιση με το δικό σας σώμα, πως βλέπετε το δικό του; Του δημιουργείται άγχος και ανασφάλεια, κάτι που δεν αρέσει στους άντρες και σε κανέναν άλλωστε.

The post 3 προβλήματα που δημιουργεί μια φράση appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα