Μαμάδες εν δράσει!

12:03 8/1/2013 - Πηγή: Ntynomai

Κάθε φορά που βλέπω φωτογραφίες της μητέρας μου ή συγγενικών προσώπων την περίοδο που ήταν εγκυμονούσες και περίμεναν παιδί, με πιάνει μία κατήφεια. Οι γυναίκες παλιά, με το που περίμεναν παιδί, ήταν σαν να έχαναν ξαφνικά τη θηλυκή τους πλευρά, φορούσαν κάτι φουστάνια τεράστια με λουλούδια αποτυπωμένα πάνω τους, φορέματα πραγματικά που νομίζω πως τελικά παρά τη χαρά τους για το επικείμενο γεγονός και τη λάμψη στα πρόσωπά τους, τους γέμιζε και με μία απογοήτευση για την εξωτερική τους εμφάνιση.

Ευτυχώς, οι νέες

μέλλουσες μαμάδες, είναι μοντέρνες, διατηρούν τη θηλυκότητά τους και δε στερούνται τίποτα στην εμφάνισή τους, απεναντίας, τα έξυπνα ρούχα για μαμάδες, τους ανεβάζουν λίγο και την αυτοπεποίθηση, τις ώρες που νιώθουν ότι έχουν παχύνει και πως δε θα ξαναγίνουν, όπως παλιά.

Συχνά δε, βλέπω φωτογραφίες από «διάσημες» μέλλουσες μαμάδες που με ενθουσιάζουν. Διαθέτουν σεξαπίλ, φροντίζουν τον εαυτό τους, γυμνάζονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, επιμελούνται τον εαυτό τους, δεν ξεχνούν πως είναι γυναίκες.

Έτσι, όταν ανακαλύπτω σειρές ρούχων μοντέρνες, για μέλλουσες μαμάδες, ενθουσιάζομαι. Μοντέρνα ρούχα, άνετα, γυναικεία, που προσδίδουν ομορφιά και στυλ και κάνουν την κάθε γυναίκα να νιώθει σημαντική.

Οι γυναίκες σήμερα, καλούνται να διαδραματίσουν τόσους πολλούς ρόλους, αγχώνονται για ποικίλα και πολυεπίπεδα προβλήματα και προκλήσεις, η περίοδος της εγκυμοσύνης σε συνθήκες δύσκολες και επίπονες είναι μία πρωτόγνωρη εμπειρία για πολλές γυναίκες και επομένως, με κάθε τρόπο αξίζει να ανεβάζουμε την ψυχολογία τους και την αυτοπεποίθησή τους.

Επίσης δε, στη διάρκεια μιας τόσο σημαντικής αλλά και επίπονης περιόδου στη ζωή μιας γυναίκας πιστεύω ότι πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η όμορφη και επιμελημένη εμφάνιση παρά η πολύ πρόχειρη και ατημέλητη. Σε κάθε περίπτωση αυτό που προέχει βέβαια, είναι η όσο το δυνατό καλύτερη φροντίδα της ψυχής που κυοφορείται αλλά νομίζω ότι η προσεγμένη εμφάνιση δημιουργεί ωστόσο κλίμα κατάλληλης ευφορίας στη μητέρα και συμβάλλει στην ψυχολογική αποφόρτισή της. Και αν πιστεύουμε και στις προλήψεις: Έτσι και το παιδί μπορεί να κληρονομήσει και στιλάκι!


ASOS Maternity Swing Dress With Floral Applique (90,29 €) [Περισσότερα]
ASOS Maternity Knitted Fit And Flare Dress With Panda Elbow Patch (48,62 €) [Περισσότερα]
ASOS Maternity Shirt Dress With Floral Embroidery (69,45 €) [Περισσότερα]
ASOS Maternity Pencil Skirt In Mono Stripe (30,56 €) [Περισσότερα]
ASOS Maternity Supersoft Ultra Skinny Jean #11 (38,89 €) [Περισσότερα]
ASOS Maternity Skater Dress with 70′s Frill (55,56 €) [Περισσότερα]
ASOS Maternity Knitted Dress With Lace Collar (34,03 €) [Περισσότερα]
ASOS Maternity Velvet Pencil Skirt (15,28 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα