Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της σειράς «Κλεμμένα όνειρα»

Πολλές ερωτικές ιστορίες, πολλά ζευγάρια από το παρελθόν και από το παρόν ετοιμαστείτε να δούμε στα «Κλεμμένα όνειρα» που ξεκινούν στις αρχές Δεκεμβρίου από το Mega.

Η υπόθεση της σειράς είναι ουσιαστικά γεμάτη ερωτικές και όχι μόνο ανατροπές καθώς τα πράγματα αλλιώς θα ξεκινήσουν και αλλιώς θα καταλήξουν στην πορεία.

Βασικό ζευγάρι της σειράς, σύμφωνα με το Tv Zapping, είναι ο Δημήτρης και η Αλεξάνδρα, ένα ζευγάρι των βορείων προαστίων που ενώ στη βιτρίνα είναι πολύ αγαπημένοι,

στην πραγματικότητα έχουν ένα γάμο που στηρίζεται στο...ψέμα καθώς ο Δημήτρης μόνο πιστός δεν είναι στη γυναίκα του που τον αγαπά τρελά και τον στηρίζει πάντα.

Η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Αλέξανδρος Σταύρου υποδύονται το ζευγάρι που κάποια στιγμή-αρκετά μετά βέβαια- έρχονται σε ρήξη καθώς θα έρθουν στην επιφάνεια μυστικά του Δημήτρη από το παρελθόν...ερωτικής φύσεως όπως καταλαβαίνετε και ένα ειδύλλιο που θα αναγεννηθεί από τις στάχτες του.

Θα δούμε βέβαια και τον έρωτα του Σταύρου-Κωνσταντίνος Λάγκος με τη Μαρία-Μυρτώ Αυγερινού, ένα κορίτσι της γειτονιάς που είναι πολύ ερωτευμένο με την μαθηματική διάνοια που «φέρει» ο Σταύρος και στην αρχή τουλάχιστον αυτοί οι δύο θα είναι μαζί μέχρι ο Σταύρος να γνωρίσει τη Φαίη-Βάσω Λασκαράκη, μια δυναμική Θεσσαλονικιά, που κάνει τη διαφορά στο κολέγιο με την προσωπικότητα και την όρεξη της για ζωή.

Τσιμπημένος όμως με τη Φαίη είναι και ο Αρης, το κακομαθημένο πλουσιόπαιδο, το οποίο νομίζει ότι όλα μπορούν να αγοραστούν στη ζωή και παλεύει να κερδίσει την καρδιά της συμφοιτήτριάς του, κάτι που τον φέρνει σε ανοιχτή σύγκρουση με τον Σταύρο.

Αλλο ερωτικό μέτωπο θα είναι αυτό της Χρυσας-Αθηνά Οικονομάκου, της αδελφής του Αρη, επίσης κακομαθημένης, η οποία θα ξεκινήσει για πλάκα ένα φλερτ με έναν συμμαθητή της, το οποίο θα εξελιχθεί σε μεγάλο έρωτα...Και αυτά τα ζευγάρια είναι μόνο η αρχή καθώς στην πορεία της σειράς θα δούμε ουκ ολίγες αλλαγές και καινούρια ερωτικά δίδυμα που θα μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα του mediagate.gr στο Facebook πατώντας εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα