Εβελίνα Παπούλια: Η τηλεόραση είναι πλέον κιτς

Η Εβελίνα Παπούλια είναι μια ηθοποιός που δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις αλλά όταν δίνει μιλάει για όλους και για όλα.

Για τους «Δύο ξένους» αλλά την σημερινή κατάσταση στην τηλεόραση μίλησε στο περιοδικό «Εγώ». «Ο ρόλος μου στους Δύο ξένους είναι ένας ρόλος τον οποίο χάρηκε πολύ ο κόσμος, αλλά και εγώ που τον έκανα. Όταν έπαιζε το σήριαλ σταματούσε η κυκλοφορία! Αυτό ήταν και το διαβατήριο μου να μπορώ αργότερα να κάνω δικά μου πράγματα και τις δικές

μου επιλογές. Τότε, το έβλεπα κοντόφθαλμα. Τώρα, που το βλέπω μακροπρόθεσμα, θεωρώ ότι μου έκανε καλό. Κακό μπορεί να σου κάνει κάτι αν το συνεχίσεις και αναλωθείς στο πλαίσιο ενός συγκεκριμένου ρόλου και σε απορροφήσει ο ίδιος ο ρόλος» δήλωσε.

Όσο για τη σημερινή εικόνα της τηλεόρασης είπε: «Η εικόνα της τηλεόρασης μαυρίζει πια την ψυχή του κόσμου, έχει γίνει πλέον κιτς. Γίνονται πολύ φθηνά πράγματα και μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό. Ειδικά αυτή την περίοδο, που ο θεατής είναι κλεισμένος συνέχεια σπίτι του, θα έπρεπε να γίνονται λιγότερα σε ποσότητα αλλά πιο ποιοτικά προγράμματα. Όταν άρχισε να φθίνει η ποιότητα δεν υπήρχε και λόγος για μένα να υπάρχω μέσα σε αυτή.»

Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα του mediagate.gr στο Facebook πατώντας εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα