Σάλος με μακάβριο «αστείο» κωμικού στο Twitter

O Jimmy Carr αναγκάστηκε να ζητήσει «συγγνώμη» από τους followers του στο Twitter μετά το... όχι και τόσο πετυχημένο «αστείο» που έκανε σχετικά με ένα δυστύχημα και που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών.

Ο γνωστός κωμικός έγραψε: «Ένα ζευγάρι που ήταν παντρεμένο επί 66 χρόνια πέθανε με 3 μέρες διαφορά ο ένας από τον άλλον. Αυτό δεν είναι τίποτα. Οι παππούς και η γιαγιά μου σκοτώθηκαν την ίδια μέρα... σε αυτοκινητικό δυστύχημα».

Το σχόλιο θεωρήθηκε αγενές και άκομψο καθώς λίγες ώρες πριν, 7 άτομα είχαν χάσει τη ζωή τους στον αυτοκινητόδρομο Μ5 της Μεγάλης Βρετανίας.

«Δείξε λίγο σεβασμό», «διάβασε και λίγο τις εφημερίδες», «νομίζω πως πρέπει να ζητήσεις συγγνώμη», ήταν μερικά από τα σχόλια των θαυμαστών του Jimmy Carr ο οποίος κατάλαβε το λάθος του και λίγο αργότερα ανήρτησε την εξής απάντηση: «Πολύ κακό timing εκ μέρους μου. Το αστείο προφανώς και δεν ήταν για τα πρόσφατα τραγικά γεγονότα. Ζητώ συγγνώμη αν προσέβαλα κάποιον».

Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα του mediagate.gr στο Facebook πατώντας εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα