Πηνελόπη Πλάκα: Η 20χρονη πρωταγωνίστρια του «Είναι στιγμές»

Είκοσι και... κάτι, άκρως γοητευτική, πολλά υποσχόμενη, κατόρθωσε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο να πάρει τον πολύ ιδιαίτερο ρόλο της "Ζωής" στο νέο σήριαλ του ΑΝΤ1 "Είναι στιγμές"... Η Πηνελόπη Πλάκα μίλησε στο περιοδικό TV Ζάπινγκ για την πρώτη δουλειά της στην τηλεόραση!

-Ισχύει αυτό που γράφτηκε ότι για να σε επιλέξουν για το ρόλο της ''Ζωής'' χρειάστηκε να δουν 1300 κοπέλες;

-Το άκουσα και

εγώ αυτό αλλά δεν ισχύει... Ηταν πολλές οι κοπέλες που αγωνιστήκαμε για τον πολύ ενδιαφέροντα αυτό ρόλο αλλά όχι και...1300! Θα ήταν ιδιαίτερα κολακευτικό για να είναι πραγματικό αλλά δεν είναι αλήθεια.

-Πες μου λίγα πράγματα για σένα

-Είμαι είκοσι χρονών και κατάγομαι από τη Θεσσαλονίκη, όπως ακριβώς και η ηρωίδα μου. Είμαι στο δεύτερο έτος της δραματικής σχολής και παράλληλα στο δεύτερο έτος του Παιδαγωγικού, στο Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων.

-Παίρνεις το βάπτισμα του πυρός ως ηθοποιός στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1. Θα ήθελα να μοιραστείς μαζί μας τα πρώτα σου συναισθήματα για μια τέτοια ευκαιρία σε μια τέτοια δύσκολη περίοδο...

-Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για όλο αυτό που μου συμβαίνει...Χρωστάω τα πάντα στον κύριο Βασιλειάδη που με επέλεξε και είμαι πολύ ευχαριστημένη που σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για τη χώρα μας, όχι μόνο έχω δουλειά αλλά εργάζομαι και σε τέτοιες άριστες συνθήκες. Ελπίζω να καταφέρω να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης που μου έχουν δείξει όλοι οι συντελεστές της σειράς αλλά και της αγάπης με την οποία με έχουν αγκαλιάσει.

-Μίλησε μου λίγο για το ρόλο της Ζωής... Διαβάζοντας το σενάριο, μου φαίνεται ένα κορίτσι πολύ σκληρό και αποφασισμένο να πετύχει τους στόχους της.

-Η Ζωή είναι ένας πολυδιάστατος χαρακτήρας. Είναι πολύ σκληρή και δυναμική αλλά ταυτόχρονα πολύ ευαίσθητη, με κάποιες πλευρές που θα βγουν σταδιακά στη σειρά. Οι καταστάσεις που έχει ζήσει στη ζωή της, την έχουν κάνει πάρα πολύ σκληρή με τους άλλους και στόχο της πλέον αποτελεί μονο η εκδίκηση : Να καταφέρει να πάρει πίσω ό,τι της έχει στερήσει η ζωή. Κινητήριος δύναμη για όσα κάνει είναι το μίσος για τη μητέρα της που την άφησε όταν ήταν νεογέννητη. Υπάρχει πολύ μεγάλη ίντριγκα σε αυτό τον χαρακτήρα, θα το δείτε στην εξέλιξη της σειράς.

-Καθημερινά γυρίσματα για τη σειρά, δραματική σχολή αλλά και παιδαγωγικό... Πες μου πως θα τα καταφέρεις;

-Πιστεύω ότι όλα γίνονται στη ζωή αρκεί να έχει κανείς όρεξη και σωστό προγραμματισμό. Νομίζω ότι θα μπορέσω να τα συνδυάσω γιατί έχω μεγάλη όρεξη για δουλειά και θέλω πολύ να πετύχω σε αυτό που κάνω...Επίσης, αγαπώ πολύ αυτό που κάνω, το βλέπω σαν μια δουλειά με μεγάλη ευθύνη αλλά και παράλληλα σαν ένα χόμπι που λατρεύω και θεωρώ ότι αυτό θα μου δώσει ακόμα περισσότερη δύναμη για να αντέξω.

Keywords
Τυχαία Θέματα