Ολυμπιακός – Άρσεναλ στο MEGA

To μεγάλο ματς της Τρίτης 6 Δεκεμβρίου «Ολυμπιακός – Αρσεναλ» που θα κρίνει την πρόκριση των «ερυθρολεύκων» στην επόμενη φάση του Champions League θα μεταδοθεί σε απευθείας μετάδοση από το MEGA. Αμέσως μετά, ακολουθεί η γιορτή του ΑΠΟΕΛ για την πρόκριση στους «16» του Champions League.

Στις 21:45 θα μεταδοθεί ο αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ, σε απευθείας μετάδοση από το Καραϊσκάκη. Τον αγώνα περιγράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

• Στις 00:15. ΑΠΟΕΛ - ΣΑΧΤΑΡ, σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου.

Από τις 21:00 θα μεταδοθεί η εκπομπή «ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ LIVE» , με τον Γιώργο Θαναηλάκη, το Μένιο Σακελλαρόπουλο και το Γιάννη Θειακό. Αμέσως μετά τον αγώνα, στις 23:45, θα μεταδοθεί το «τρίτο ημίχρονο» του κρίσιμου αγώνα του Ολυμπιακού, με πλούσιο ρεπορτάζ, με δηλώσεις του Βαλβέρδε και των ποδοσφαιριστών, αλλά και ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων. Στην εκπομπή θα δείτε επίσης εκτενή αποσπάσματα από τον άλλο αγώνα του ομίλου του Ολυμπιακού, «Ντόρτμουντ – Μαρσέιγ», που ενδιαφέρει άμεσα τους «ερυθρόλευκους». Καλεσμένοι στο στούντιο για να σχολιάσουν τους αγώνες της βραδιάς αλλά και την πορεία του Ολυμπιακού στο Champions League, ο πρώην «ερυθρόλευκος» άσος Γρηγόρης Γεωργάτος και ο δημοσιογράφος Ανδρέας Δημάτος. Eπίσης σε απευθείας σύνδεση από το Καραϊσκάκη θα σχολιάζει, μια άλλη «δόξα» του Ολυμπιακού, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος.


Keywords
Τυχαία Θέματα