Οι Ελβετοί καταλογίζουν αδράνεια για τις καταθέσεις βουλευτών

Με νέα δημοσιεύματα επανέρχονται οι Ελβετοί στο ζήτημα των καταθέσεων Ελλήνων βουλευτών στην Ελβετία, θέμα το οποίο έφερε στην επιφάνεια ο ελληνοελβετός βουλευτής Ιωσήφ Ζησιάδης.

Τα δημοσιεύματα σε ιστότοπους ελβετικών εφημερίδων, όπως η Le Matin και η Basler Zeitung, τονίζουν την κλήση του Ζησιάδη να καταθέσει στην Βουλή των Ελλήνων εντός 15 ημερών, ύστερα από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που έκανε στην εκπομπή του Παύλου Τσίμα.

Παράλληλα τα δημοσιεύματα υπογραμμίζουν την αδράνεια των ελληνικών αρχών στο φλέγον ζήτημα των ελληνικών καταθέσεων στην Ελβετία.

Το θέμα έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα ελβετικά media τις τελευταίες ημέρες, ενώ σημαντικές είναι οι διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα και στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο Ιωσήφ Ζησιάδης δεν έχει ακόμα δηλώσει αν θα παρουσιαστεί στη Βουλή, αλλά είπε ''ότι τα πράγματα κινούνται γρήγορα''. Και συνεχίζει λέγοντας ότι ''η συζήτηση ξεκίνησε'' και σε ότι αφορά τον ίδιο ''η δουλειά έχει τελειώσει''...

Τόνισε ακόμα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Le Matin, ότι κάποιοι ''βουλευτές αρνούνται να δώσουν εξουσιοδότηση για έλεγχο των καταθέσεών τους στην Ελβετία''.



Διαβάστε επίσης:

Φρένο στις αποκαλύψεις για τις καταθέσεις βουλευτών στην Ελβετία

VIDEO: Η αποκάλυψη για τις καταθέσεις Ελλήνων βουλευτών στην Ελβετία

VIDEO: Οι καταθέσεις Ελλήνων βουλευτών στην Ελβετία και η απάντηση στο Facebook!


Keywords
Τυχαία Θέματα