Ο Έλληνας ομογενής που έκανε ρεβεγιόν στο Νότιο Πόλο! (pics)

Σε ένα ασυνήθιστο μέρος πέρασε την παραμονή της πρωτοχρονιάς ο Ελληνοαυστραλός James Castrission (Καστριτσιώτης) και ο φίλος του, επίσης Αυστραλός, Justin Jones...

Οι δυο θαρραλέοι νέοι έφτασαν με καθυστέρηση δέκα ημερών στο Νότιο Πόλο, ύψωσαν την αυστραλιανή σημαία και τώρα βρίσκονται στο δρόμο της επιστροφής για να φτάσουν στη βόρεια Ανταρκτική έως τις 24 Ιανουαρίου.

Θέλησή

τους είναι να προλάβουν την τελευταία πτήση του καλοκαιριού για το Νότιο Ημισφαίριο που θα αναχωρήσει από την Ανταρκτική στις 24 Ιανουαρίου και μετά από αυτήν δεν θα υπάρξει άλλη για αρκετό καιρό, καθώς κατά τη διάρκεια του χειμώνα δεν διεξάγονται πτήσεις.

Οι δύο νέοι, που ήδη έχουν διανύσει 1150 χιλιόμετρα, αλλά πρέπει να κάνουν και άλλα 1100 για να πετύχουν τον στόχο τους, επιθυμούν να είναι οι πρώτοι άνθρωποι που κατακτούν το Νότιο Πόλο.

Υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες επιδιώκουν να διασχίσουν με τα πόδια την Ανταρκτική και να πάνε ως το Νότιο Πόλο. Τον πρώτο στόχο ήδη τον πέτυχαν και τώρα μένει να ολοκληρώσουν με επιτυχία την επιστροφή για να πετύχουν και τον δεύτερο στόχο τους.

Στη σελίδα που έχουν δημιουργήσει στο Facebook το δίδυμο ενημερώνει για τις εξελίξεις του δύσκολου εγχειρήματός τους..

Keywords
Τυχαία Θέματα