Νέα σειρά τρόμου και δράσης από το MTV

Το MTV παρουσιάζει μια νέα σειρά, το DEATH VALLEY, που περιέχει την ιδανική αναλογία δράσης, βίας αλλά και σουρεαλιστικού χιούμορ.

Αν το«Twilight» και ο απαγορευμένος έρωτάς του σας φάνηκε γλυκανάλατο και το «Supernatural» σοβαροφανές, ήρθε η ώρα να μετακομίσετε στη San Fernando Valley της California!

Γνωστή πλέον ως DEATH VALLEY, αποτελεί τη μητρόπολη του παραφυσικού: ζόμπι, βαμπίρ και λυκάνθρωποι κυκλοφορούν ελεύθερα και διαταράσσουν την καθημερινότητα

των ανθρώπων. Την τάξη έχει σκοπό να επαναφέρει η νεοσύστατη μονάδα του αστυνομικού τμήματος του Los Angeles, Undead Task Force (UTF για τους insiders).

Με χαρακτήρες όπως ο αυτάρεσκος Αρχηγός της Αστυνομίας Frank Dashell, η νεοσύλλεκτη Kirsten Landry, ο γυναικάς Billy Pierce, η αυθάδης Λατίνα Carla Linaldi, ο οικογενειάρχης Joe Stubeck και το αιώνιο παιδί John Johnson, η σειρά παρακολουθεί τις προσπάθειές τους να ζήσουν φυσιολογικά την καθημερινότητά τους στη γεμάτη παραφυσικά όντα, DEATH VALLEY.

Με ένα ειδησεογραφικό συνεργείο να την ακολουθεί και να καταγράφει το κάθε της βήμα, η UTF μπλέκεται στις πιο απίθανες υποθέσεις. Λυκάνθρωποι σε αμόκ, παράνομοι αγώνες πάλης με ζόμπι και μηχανόβιοι βρικόλακες είναι κάποια μόνο από αυτά που έχουν να αντιμετωπίσουν. «Let's go out there and kill something!» το μότο της Undead Task Force. Το ερώτημα είναι: ανάμεσα σε τόσους hardcore σκοτωμούς και περίεργες συναντήσεις, θα καταφέρουν να διατηρήσουν την 'ανθρώπινη' πλευρά τους;

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 23:00 ΣΤΟ MTV!

Keywords
Τυχαία Θέματα