Κανονικά από τη ΝΕΤ το Μαρσέιγ - Ολυμπιακός

Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, στις 21.45 απευθείας από τη ΝΕΤ, η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ, σε περιγραφή του Βασίλη Μπακόπουλου. Ο αγώνας θα μεταδοθεί παράλληλα και σε υψηλή ευκρίνεια από το ΕΡΤ HD.

Λίγο πριν τον αγώνα στις 20.00, στην εκπομπή CHAMPIONS NET, ο Ηλίας Χριστογιαννόπουλος

θα παρουσιάσει τα τελευταία νέα λίγο πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων καθώς και ειδικά αφιερώματα για όλες τις ομάδες που αγωνίζονται την ίδια μέρα στην 5η αγωνιστική του CHAMPIONS LEAGUE.

Στο Pre-Game του αγώνα στις 21.00, με τον Ιωσήφ Νικολάου και τον Μανόλη Δράκο, θα παρουσιαστεί η ενδεκάδα του Ολυμπιακού και της Μαρσέιγ, καθώς και τα τελευταία νέα των συλλόγων λίγο πριν την σέντρα.

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού, στις 23.45, θα ακολουθήσει η εκπομπή CHAMPIONS NET με εκτεταμένα στιγμιότυπα από τον αγώνα «ΑΠΟΕΛ- Ζενίτ», αλλά και από τον άλλο αγώνα του ομίλου του Ολυμπιακού, την αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Ντόρτμουντ. Σε μαγνητοσκόπηση θα μεταδοθεί το παιχνίδι της Μίλαν με την Μπαρτσελόνα, σε περιγραφή του Αλέξανδρου Θεοφιλόπουλου.

Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα του mediagate.gr στο Facebook πατώντας εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα