Η Κάτια Δανδουλάκη μιλά για το νέο της ρόλο στο Dancing With the Stars

"Ναι μου έγινε η πρόταση αυτή, με χαροποίησε πολύ και ναι την αποδέχτηκα με χαρά αφού έφερε φως σε μια σκοτεινή τηλεοπτική περίοδο" είπε η Κάτια Δανδουλάκη στο περιοδικό TV Zapping για τη συμφωνία της με τον ΑΝΤ1.

"Πρόκειται για ένα καινούριο στοίχημα που με κεντρίζει ιδιαίτερα και με γεμίζει χαρά. Θα δώσω όπως πάντα τον καλύτερό μου εαυτό για να κερδίσω και αυτό το νέο στόχο που έχω βάλει.

Είναι τελείως διαφορετικό απ' ότι έχω κάνει μέχρι σήμερα αλλά μ' αρέσει να δοκιμάζω και να δοκιμάζομαι σε καινούρια... ταξίδια".

Λίγους μήνες πριν είχε μάθει ότι το σενάριο να συμμετάσχει στα "Κλεμμένα όνειρα" είχε ναυαγήσει λόγω οικονομικών κυρίως δυσχερειών. Η ίδια πικράθηκε που δεν της δόθηκε το...πράσινο φως αλλά ήξερε ότι το παιχνίδι πια έχει αρχίσει να δυσκολεύει. "Εχω απόλυτη ανάγκη να κάνω τηλεόραση αφού το... σκηνικό έχει γίνει πια τόσο δύσκολο κι ακόμα κι αν δεν πρόκειται για σειρά θα πω ναι σε οποιαδήποτε πρόταση".

Είχα επιμείνει τότε και την είχα ρωτήσει αν θα ενέδιδε και σε τάλεντ σόου. Είχε χαμογελάσει και μου είχε πει "γιατί όχι; Μπορώ να κάνω ο,τιδήποτε αρκεί να μην προσβάλλει την αισθητική μου και τις θέσεις μου!".

Η δελεαστικότατη πρόταση που ήρθε από το Μαρούσι για βασικό ρόλο στην κεντρική επιτροπή του "Dancing with the stars" άλλαξε τα δεδομένα και την έκανε να πει το μεγάλο «ναι» το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα