Ελεύθερος και Ωραίος: Απένταρος και μεθυσμένος, κάνει πρόταση γάμου!

Στα επόμενα επεισόδια του "Ελεύθερος και Ωραίος", η Τατιάνα (Θάλεια Ματίκα) οργίζεται με τον Αλέξανδρο (Μέμος Μπεγνής) και φιλά τον Σταμάτη (Γιώργος Πυρπασόπουλο).

Όπως αναφέρει το TV Zάπινγκ, ο Σταμάτης μετακομίζει στα νότια προάστια αφήνοντας πίσω του την παλιά του γειτονιά με βαριά καρδιά-το μόνο που του δίνει... ανάσα είναι ότι θα γειτονεύει με την Τατιάνα! Ενώ όλα θα δείξουν ότι του πάνε δεξιά, δεν θα τον αφήσουν οι αναποδιές...

Στο πάρτι που θα κάνει στο νέο του σπιτικό θα του την... πέσουν οι νέοι γείτονες, ενώ θα μάθει ότι είναι απέντατος και θα το... φυσάει και δεν θα κρυώνει!

Πάνω

στην τρέλα και στον πανικό του θα' ρθει... πολύ κοντά στην Τατιάνα, η οποία θα είναι έξαλλη με τον Αλέξανδρο που θα την έχει στήσει στα γενέθλιά της. Οι δύο τους θα αλλάξουν το πρώτο δυνατό φιλί τους και στο... τσακ θα την γλιτώσουν να μην τους πιάσει... στα πράσα εκείνος.

Η Τατιάνα θα συγχωρήσει τελικά τον Αλέξανδρο,ο Σταμάτης θα το...φυσήξει και δεν θα κρυώνει και για να παρηγορηθεί θα πάει να βρει την Λέτα - Ιωάννα Πηλιχού. Εκείνη θα... αντισταθεί, μέχρι τη στιγμή που εκείνος πίτα από το ποτό θα την... ζητήσει σε γάμο!

Όταν θα καταλάβει σε τι πάει να μπλέξει θα προσπαθήσει να κάνει πίσω, θα είναι αργά...

Keywords
Τυχαία Θέματα