CSI, Λας Βέγκας: Ο 10ος κύκλος αρχίζει...

Πρεμιέρα για τον δέκατο κύκλο της επιτυχημένης αμερικανικής σειράς της CBS Paramount "CSI, Λας Βέγκας: στον τόπο του εγκλήματος" τη Δευτέρα 16 Απριλίου.

Η βραβευμένη σειρά θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα-Παρασκευή στις 22.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Έχοντας διαγράψει μια εξαιρετικά πετυχημένη πορεία – επτά συνεχείς υποψηφιότητες για το βραβείο της πιο αγαπητής δραματικής σειράς στα βραβεία People's Choice Awards

– και με την πρωταγωνίστρια, Μαργκ Χέλγκενμπεργκερ, δύο φορές υποψήφια για καλύτερη γυναικεία ερμηνεία στις Χρυσές Σφαίρες, η βραβευμένη με Emmy αστυνομική σειρά CSI Las Vegas επανέρχεται ακόμα πιο δυναμικά με τον 10ο κύκλο.

Η ειδική ομάδα εξιχνίασης εγκλημάτων αναζητά τους ενόχους μέσα στον πλούτο, την αφθονία και τους γρήγορους ρυθμούς του Λας Βέγκας. Οι ντετέκτιβ της υπηρεσίας προσπαθούν να λύσουν διάφορες μυστήριες υποθέσεις, ερευνώντας και αναλύοντας τα στοιχεία που συγκεντρώνουν από τον τόπο του εγκλήματος. Ο Τζιλ Γκρίσομ ηγείται της ομάδας των ντετέκτιβ στα εργαστήρια του Λας Βέγκας. Τα μέλη της ομάδας του CSI εργάζονται επίσης στενά με τον επικεφαλής Jim Brass.

Το πρώτο επεισόδιο ξεκινά με τη δυσάρεστη είδηση της αποχώρησης της Ράιλι, αλλά παράλληλα και με τη χαρμόσυνη επίσκεψη της Σάρα! Ανανεωμένοι, πλέον, οι ντετέκτιβ του CSI έρχονται αντιμέτωποι με μια πολύπλοκη υπόθεση. Μια ανερχόμενη αστέρας σκοτώνεται και ο άνδρας που την παρακολουθούσε είναι ο κύριος ύποπτος, όμως η ομάδα ανακαλύπτει πως σε αυτή την τραγωδία υπάρχουν πολλά γεγονότα που κανείς δεν είχε φανταστεί...

Η σειρά «CSI, Λας Βέγκας: στον τόπο του εγκλήματος» βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας με τις 20 κορυφαίες Αμερικανικές σειρές σε Αυστραλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Πολωνία, Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Keywords
Τυχαία Θέματα