Το διαδίκτυο στον κόσμο και ο κόσμος του διαδικτύου

Η εκδήλωση "Το διαδίκτυο στον κόσμο και ο κόσμος του διαδικτύου" παρουσιάζει για πρώτη φορά το "World Internet Project" (WIP), μια διεθνής συνεργασία 35 ινστιτούτων, ερευνητικών κέντρων και πανεπιστημιακών τμημάτων που συντονίζονται από το Center of Digital Future της Annenberg School, USC. Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Απριλίου 2012 στο κεντρικό κτήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών.Συγκεκριμένα, θα σχολιαστούν τα βασικά
ευρήματα που αφορούν τη χρήση του διαδικτύου στην ελληνοκυπριακή και τουρκοκυπριακή κοινότητα. Ειδική αναφορά θα γίνει στις διαδικτυακές συναλλαγές, στη χρήση του διαδικτύου από τους νέους, καθώς και στον τρόπο που αυτό μπορεί να συμβάλλει στο διάλογο γύρω από το Κυπριακό πρόβλημα.
Να σημειωθεί ότι εταίρος του WIP είναι και η Κύπρος, όχι όμως η Ελλάδα.

Προσκεκλημένοι ομιλητές από το Τμήμα Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου:
Νικόλας Τσαπατσούλης, Επίκουρος Καθηγητής
Δήμητρα Μηλιώνη, Λέκτορας
Βάϊα Δουδάκη, Λέκτορας

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο καθηγητής του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών και εκπρόσωπος του WIP στην Κύπρο, Νίκος Δεμερτζής.

Τρίτη, 24 Απριλίου 2012 στις 6:00 μ.μ.

Κεντρικό κτήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών στο "Αμφιθέατρο Άλκης Αργυριάδης"
Πανεπιστημίου 30, Αθήνα
Τηλ: 2103689413

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό.
Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Η διοργάνωση γίνεται από το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Εφηρμοσμένης Επικοινωνίας και το τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών στο πλαίσιο της σειράς διαλέξεων "Ζητήματα Επικοινωνίας".
Keywords
Τυχαία Θέματα