Συνεχίζεται το πρόγραμμα «Βοηθάς; Είσαι Jet»

12:48 4/6/2013 - Πηγή: Monopoli
Ανακοινώθηκαν από την JETOIL τα δύο κοινωφελή ιδρύματα που ανέδειξε το κοινό για το μήνα Μάιο, στο πλαίσιο της ενέργειας «Βοηθάς; Είσαι Jet». Τα ιδρύματα που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους είναι το ΚΕΘΕΑ με 2.153 ψήφους και η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών με 2.048 ψήφους. Το ποσό που συγκεντρώθηκε το μήνα Μάιο θα μοιραστεί στα δύο αυτά ιδρύματα.Τα παραπάνω ιδρύματα εξαιρούνται από την ψηφοφορία
του Ιουνίου. Tα ιδρύματα και σωματεία που συνεχίζουν να συμμετέχουν στην ενέργεια και τα οποία κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να υποστηρίξει βάζοντας καύσιμα και ψηφίζοντάς τα στο site www.eisaijet.gr, είναι τα: «Αμυμώνη», «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος», «Αρωγή», «Γραμμή Ζωής», «ΕΛΕΠΑΠ», «Η Καρδιά του Παιδιού», «Θεόφιλος», «Κλίμακα», «Μαζί για το Παιδί», «MDA Ελλάς», «Οι Φίλοι του Παιδιού», «Ορφανοτροφείο Μέλισσα», «Παιδικά Χωριά S.O.S.», «ΠΕΣΠΑ», «Το Χαμόγελο του Παιδιού», «Φλόγα» και «Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας».

Η διαδικασία ψηφοφορίας για το μήνα Ιούνιο έχει ήδη ξεκινήσει και θα συνεχιστεί μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Ο Ιούνιος είναι ο τελευταίος μήνας της ενέργειας «Βοηθάς; Είσαι Jet».

Στις αρχές Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση όπου θα κληθούν όλα τα ιδρύματα που συμμετείχαν στην ενέργεια και θα αποδοθούν τα ποσά στα ιδρύματα που ψήφισε ο κόσμος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κοινωφελή ιδρύματα και σωματεία που συμμετέχουν στην ψηφοφορία, καθώς και τον τρόπο και τους όρους ψηφοφορίας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το site www.eisaijet.gr και να ψηφίζουν το σωματείο που επιθυμούν να στηρίξουν για το μήνα Ιούνιο.
Keywords
Τυχαία Θέματα