Όνειρα γλυκά και… οικονομικά με στρώματα ΙΚΕΑ

Ξεκούραση, χαλάρωση, άνεση και... οικονομία! Τα νέα στρώματα που "δοκιμάσαμε" στο ΙΚΕΑ καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις μας.Μέτριο, σκληρό, με λάτεξ, αφρό*, ελατήρια;... Η επιλογή του κατάλληλου στρώματος είναι κρίσιμη και ταυτόχρονα δύσκολη υπόθεση. Στο στρώμα περνάμε πολλές και... πολύτιμες ώρες της ζωής μας και είναι πολύ σημαντικό να καλύπτει τις ανάγκες μας ανάλογα με το σώμα και τις προτιμήσεις μας. Αλλά πως να διαλέξεις το σωστό εάν δεν το δοκιμάσεις;
Και αρκεί να ξαπλώσεις 5 λεπτά στο κατάστημα για ν' αποφασίσεις το στρώμα που σου ταιριάζει;

Τη λύση σε αυτά τα ερωτήματα δίνουν τα καταστήματα ΙΚΕΑ.
Κατ' αρχήν έχουν διαμορφώσει ένα ειδικό χώρο όπου οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν με ηρεμία ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία στρωμάτων. Το βασικότερο όμως είναι ότι δίνουν στους πελάτες τους τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το στρώμα στο σπίτι τους για 40 ημέρες και να το επιστρέψουν σε περίπτωση που δεν τους ταιριάζει! Φυσικά τα στρώματα που επιστρέφονται καταστρέφονται.

Ακόμα έως τις 6 Ιουλίου ισχύει επιστροφή 5% στις αγορές στρωμάτων* και ανωστρωμάτων (και παιδικών) με την Κάρτα IKEA Family. Παράλληλα έως τις 8 Ιουνίου ισχύει έκπτωση 20% σε όλα τα σεντόνια, τις μαξιλαροθήκες και τα καλύμματα κρεβατιών.

* Επειδή μας έκανε εντύπωση, εξηγούμε τί είναι ο αφρός μνήμης: Eίναι ένα υλικό που παίρνει το σχήμα του σώματος και προσφέρει άριστη κατανομή βάρους. Αυτό το χαρακτηριστικό βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, τόσο στους μύες, όσο και στο δέρμα, επιτρέποντας πλήρη χαλάρωση.
Keywords
Τυχαία Θέματα