Ο Marc Jacobs Δημιουργικός Διευθυντής της Coca-Cola light

Η Coca-Cola light, στο πλαίσιο του εορτασμού των 30 χρόνων της, ανακοίνωσε πρόσφατα τη συνεργασία της με τον Marc Jacobs. Ο κορυφαίος σχεδιαστής μόδας θα είναι ο Δημιουργικός Διευθυντής του νούμερο ένα light αναψυκτικού στον κόσμο για το 2013, με τη συνεργασία τους να αποτελεί ένα συναρπαστικό κομμάτι της καμπάνιας «Λάμποντας Μαζί Για 30 Χρόνια».Ο Marc Jacobs
δίνει τη δική του δημιουργική πινελιά στην Coca-Cola light, σχεδιάζοντας μια limited edition συλλογή συσκευασιών. Αντλώντας έμπνευση από τις δεκαετίες του '80, του '90 και του '00, τα κομψά σχέδια απεικονίζουν το γυναικείο δυναμισμό, πάντα μέσα από το παιχνιδιάρικο στυλ του Marc Jacobs.

H συνεργασία με τον Marc Jacobs αποτελεί ένα ακόμα ορόσημο στην ήδη εντυπωσιακή κληρονομιά της μάρκας στο χώρο της μόδας. Για την ανακοίνωση της συνεργασίας τους, η Coca-Cola light θα λανσάρει μια μικρού μήκους ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο σχεδιαστής. Με σημείο αναφοράς τις θρυλικές, αισθησιακές διαφημίσεις της μάρκας της δεκαετίας του '90, ο Marc Jacobs εμφανίζεται μέσα σε ένα photo booth φορώντας τα απολύτως απαραίτητα, σαγηνεύοντας το γυναικείο πληθυσμό. Μπορείτε να απολαύσετε το teaser της ταινίας στο http://CokeURL.com/DietCokeMJ.

Ο ίδιος ο Marc Jacobs δήλωσε ενθουσιασμένος για τη συνεργασία του με το κορυφαίο αναψυκτικό, και περήφανος που θα βάλει τη υπογραφή του στον εορτασμό των 30ων γενεθλίων του. Οι limited edition, must-have συσκευασίες, θα είναι διαθέσιμες από το Μάρτιο στις χώρες της βορειοδυτικής Ευρώπης.
Keywords
Τυχαία Θέματα