Δε συγκινεί το κοινό η FATMAGUL και το KILLING

14:16 14/2/2013 - Πηγή: TVNea
Το τοπίο της Prime Time μπορεί αν έχει αλλάξει ως προς τα προγράμματα, οχι ομως ως προς την τηλεθέαση.Απο αυτη την εβδομάδα το MEGA μπήκε μεν δυναμικά με νέα προγράμματα, οι τηλεθεατες του ομως του γυρίζουν την πλάτη. Νέα μεγάλη πτώση ειχε η τουρκική σειρά FATMAGUL οπως και το
εξαιρετικό -για άλλους- KILLING (για περισσότερα στο τηλεκοντρόλ σήμερα). Η σειρά FATMAGUL δεν καταφερε να ανεβάσει τα νούμερα αλλα έριξε ακόμα περισσότερο σε σχέση με την επανάληψη που ειχε πριν. H FATMAGUL έκανε μόλις 12,8 στο συνολο με 11,7 στο νεανικο κοινο, ενω την ιδια ωρα ο ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ χτυπούσε 33,5 στο συνολο με 25,6 στο νεανικό κοινό, δείχνοντας ξεκάθαρα, οτι δεν μπορεί να τον ανταγωνιστή. Παρηγοριά του Mega σ'αυτο τον ανταγωνισμό είναι η σημερινή ήμερα που δεν θα παίξει ο Σουλεϊμάν αλλά ο ποδοσφαιρικός αγώνας στον ΑΝΤ1- φυσικά το Πακέτο θα πάρει τα νούμερα του-.

Από την άλλη το δευτερο επεισοδιο του εξαιρετικού-για άλλους- KILLING (για περισσότερα στο τηλεκοντρόλ σημερα) δεν καταφερε οχι μονο να κρατήσει τα νούμερα του αλλα τα έριξε μάλιστα με μονο αντίπαλο το ποδόσφαιρο.Η σειρά δεν συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό για αυτό και το χάρισε το 16,6 στο σύνολο και το 18,4 στο νεανικό κοινο.

Απο το εφιάλτη του Mega όσο άφορα τα νούμερα, βγαίνει το MASTER CHEF 2 που αν και τα νουμερα του δεν ειναι αυτα που θα περίμεναν... συνέτριψε το τούρκικο του ΑΝΤ1. Το MASTER CHEF 2 στο σύνολο έκανε 22,6 και στο νεανικό κοινο 26,9 ενώ το SON 13 στο σύνολο και στο νεανικό κοινό μόλις το 8,3.Ο εφιάλτη όμως μένει για το MASTER CHEF καθώς υπάρχει πρόβλημα με την εκπομπή και κινδυνεύει να μην βγάλει επεισόδια από βδομάδα.

MHN ΞΕΧΝΑΣ:ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ TV ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ TVNEA. ΚΑΝΕ ΑΠΛΑ LIKE ΣΤΟ OFFICIAL FAN PAGE ΕΔΩ .
Keywords
Τυχαία Θέματα