Ιθάκη: ένα συγγραφικό καταφύγιο!

Το νέο Retreat & Workshop συγγραφέων διοργανώνεται φέτος στην Ιθάκη, από την 1 έως τις 7 Αυγούστου, προσκαλώντας όποιον αγαπά τη συγγραφή να ανακαλύψει την ιδιωτική του Οδύσσεια.Ανάμεσα στον πλούσιο πολιτισμό του νησιού και τις απομονωμένες παραλίες, στην φιλοξενία και την πηγαία έμπνευση, το εργαστήριο συγγραφέων εγγυάται σίγουρη επιτυχία.

Οι συμμετέχοντες του εργαστηρίου θα λάβουν:
Οδηγίες σε ό,τι αφορά τις εκδόσεις.
Μια ολοκληρωμένη κριτική και τις συστάσεις της αγοράς για την εργασία τους.
Διαμονή
στο Nostos Hotel με πρωινό, δύο δείπνα και εκδρομές.
Δώρο με την άφιξη τους, παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων.

Οι εκπαιδευτές μας φέτος είναι, Katharine Sands, μια λογοτεχνική πράκτορας με την Sarah Jane Freymann Literary Agency, και Beatriz Badikian-Gartler, μια δημοφιλής ερμηνεύτρια του Σικάγου, που οι διαλέξεις της έχουν θέμα την γυναικεία τέχνη και τη λογοτεχνία. Το 2000 η Badikian επιλέχθηκε ως μία από τις εκατό γυναίκες που κάνουν τη διαφορά στο Σικάγο από το περιοδικό Today Woman.

Κόστος: 1.550 ευρώ ανά άτομο (όλα τα έξοδα πληρωμένα). Ειδικές εκδρομές, οργανωμένη βόλτα στην Σχολή Ομήρου, δείπνα, κοκτέιλ δίπλα στη θάλασσα, παραδοσιακούς χορούς και πανηγύρια. Τα καταγάλανα νερά, καταπράσινες κοιλάδες και τα βουνά γίνονται σπίτι σας για μια βδομάδα, στην Ιθάκη, σ το νέο ομηρικό καταφύγιο γραφής!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ
Keywords
Τυχαία Θέματα