"Δώσε Ελπίδα" με εμπνευσμένες φωτογραφίες!

01:56 9/3/2012 - Πηγή: Monopoli
Το Φιλανθρωπικό Σωματείο "Δώσε Ελπίδα" εγκαινιάζει τον καινούργιο του χώρο στο κέντρο της Αθήνας, παρουσιάζοντας την ατομική έκθεση φωτογραφίας του Αργύρη Δρόλαπα.Η έκθεση παρουσιάζει εικόνες της Αθήνας τις οποίες αιχμαλωτίζει ο καλλιτέχνης ενώ περιπλανιέται παρακολουθώντας την καθημερινή ζωή σαν θεατής. Στη θεματολογία του περιλαμβάνονται έμψυχα και άψυχα όντα τα οποία απεικονίζονται σε σκηνές που μοιάζουν να προέρχονται από ένα παράλληλο σύμπαν. Φωτογραφίες βγαλμένες
από μια "άλλη πραγματικότητα', από έναν φανταστικό κόσμο που ενίοτε ζωντανεύει γύρω μας.
Εγκαίνια έκθεσης: 16 Μαρτίου 2012 και ώρα 20.00
Διάρκεια έκθεσης: 17 Μαρτίου – 4 Απριλίου 2012

Ειδικά το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Μαρτίου, ο χώρος θα είναι ανοιχτός 10:00-20:00

"Δώσε Ελπίδα"
Βασ. Σοφίας 66, Αθήνα
Tηλ.: 2107244580
Το "ΔΩΣΕ ΕΛΠΙΔΑ" παρέχει δωρεάν και χωρίς κριτήρια επιλογής συμβουλευτικές και υποστηρικτικές υπηρεσίες σε διάφορες ευπαθείς ομάδες. Επιπλέον πλαισιώνει το φιλανθρωπικό του έργο με κοινωνική και ιατρική έρευνα με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Επίσης είναι αρωγός κάθε αξιόλογης νεανικής προσπάθειας και ιδέας στον επιστημονικό και καλλιτεχνικό χώρο, με γνώμονα τον άνθρωπο, και μετέχει ενεργά στην ανάδειξη τέτοιων εκδηλώσεων.

Ο Αργύρης Δρόλαπας ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τη φωτογραφία στον Φωτογραφικό Τομέα του Πολιτιστικού Ομίλου Φοιτητών του Πανεπιστημίου Αθηνών και από τότε ασχολείται σταθερά με το αντικείμενο. Φωτογραφίες του έχουν δημοσιευθεί σε ηλεκτρονικά περιοδικά, ενώ έχει συμμετάσχει σε διάφορες εκθέσεις στην Αθήνα. Οι εκδόσεις Καστανιώτη μαζί με το Μουσείο Φωτογραφίας της Θεσσαλονίκης έχουν συμπεριλάβει φωτογραφία του στο φωτογραφικό ημερολόγιο "365 φίλοι καλλιτέχνες παντού". Aυτό τον καιρό συμμετέχει στην έκθεση “Μεσόγειος: ο θαλάσσιος κόσμος μας”, όπου παρουσιάζονται τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού Ερασιτεχνικής Φωτογραφίας του συνδέσμου MEDASSET (αεροδρόμιο ‘Ελ.Βενιζέλος’ μέχρι τέλη Απριλίου 2012).
Keywords
Τυχαία Θέματα