Chocolating 2013: Το πιο λαχταριστό φεστιβάλ επιστρέφει στον Αστέρα Βουλιαγμένης!

To ξενοδοχείο Arion Resort & Spa, στο Astir Palace, σας προσκαλεί σε μια μοναδική γευστική διαδρομή, στα πιο γλυκά Σαββατοκύριακα του χειμώνα, στο Chocolating 2013. Δοκιμάστε μυστικές συνταγές και παραδοσιακές σοκολατο-λιχουδιές σε ένα ζεστό περιβάλλον από σοκολάτα!

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ!Οι pastry chef Φραντζέσκος Σώζος από τον Αστέρα Βουλιαγμένης και Δημήτρης Χρονόπουλος από τη σοκολάτα
Valhrona δημιουργούν το ιδανικό μέρος για τους εραστές της σοκολάτας, ενώ ο σεφ του ξενοδοχείου Στράτος Καλαθάκης σας προσκαλεί να δοκιμάσετε πρωτότυπες γεύσεις με συστατικά από σοκολάτα.

Το Chocolating 2013 θα γίνει τα Σαββατοκύριακα 23 -24 Φεβρουρίου και 2-3, 9-10, και 16-17 Μαρτίου από τις 12:00 έως 23:00, στο χώρο του εστιατορίου IL Tramontο. Οι εκδηλώσεις στη διάρκεια της γιορτής είναι πολλές και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες για τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες:

Σοκολατένιες δημιουργίες «ζωντανά» από τους σεφΜπουφές με σοκολατένιες γεύσειςΤρούφες και συντριβάνια σοκολάταςΦοντί και σούπα σοκολάταςΑλμυρές γεύσεις σε τάπας με σοκολάταΣοκολατένια ροφήματα, ποτά και κοκτέιλ με συστατικά σοκολάτας και συνδυασμοί με σοκολάτα και κρασίΣοκολατένιο σπίτι με πολλές εκπλήξειςΣοκολατοquiz«Ταξίδι» στην ιστορία της σοκολάτας

H τιμή εισόδου στο "Chocolating 2013", είναι €15 και €8 για τα παιδιά από 5 έως 12 ετών. Επίσης, κάθε Κυριακή 14.00-16.00 θα γίνονται σεμινάρια σοκολάτας και αλμυρών γεύσεων με σοκολάτα από τον pastry chef του Αστέρα Βουλιαγμένης Φραντζέσκο Σώζo, με χρέωση συμμετοχής €30 το άτομο, που περιλαμβάνει και συμμετοχή στο Chocolating 2013.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο 210 8902000 ή επισκεφθείτε το www.arionresortathens.com, www.astir-palace.com
Keywords
Τυχαία Θέματα