5 μέρες στην Αθήνα: Τα highlights της εβδομάδας 20 - 24 Ιουνίου

Οι top προτάσεις για κάθε ημέρα της εβδομάδας στην πολιτιστική ατζέντα του monopoli, για να είστε πάντα ενημερωμένοι για τα καλύτερα πολιτιστικά δρώμενα του καλοκαιριού.Αυτά είναι τα highlights της εβδομάδας 20-24 Ιουνίου που αξίζει να δείτε!

ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ

Σαββίνα Γιαννάτου, Primavera en Salonico και Lamia Bedioui στην Πειραιώς 260 - Φεστιβάλ Αθηνών
Η Σαβίνα Γιαννάτου, οι Primavera en Salonico
και η Λάμια Μπεντίουι είναι καλλιτέχνες αγαπητοί στο ελληνικό κοινό για τις κοινές αναζητήσεις τους στις μουσικές του κόσμου. Γνωστοί για τις γεμάτες ενέργεια και ζωντάνια εμφανίσεις τους, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά στις 20 Ιουνίου, αφιερωμένη στις μουσικές των «Άλλων», όλων αυτών που βρίσκονται ξένοι σε έναν τόπο.
Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΙΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

Συρανό Ντε Μπερζεράκ του Εντμόν Ροστάν στο Θέατρο Βράχων
Η ηρωική κωμωδία του Εντμόν Ροστάν «Συρανό ντε Μπερζεράκ», σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στον ομώνυμο ρόλο και την Δήμητρα Ματσούκα στον ρόλο της Ρωξάνης, ετοιμάζεται να ταξιδέψει σε όλα τα μεγάλα φεστιβάλ της Ελλάδας για την καλοκαιρινή περίοδο του 2016, με πρώτο προορισμό το Θέατρο Βράχων στις 21 Ιουνίου 2016.
Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ

The dog days are over του Jan Martens στην Πειραιώς 260 - Φεστιβάλ Αθηνών
Το Θέατρο Πειραιώς 260 φιλοξενεί τον Jan Martens, ο οποίος θα παρουσιάσει στις 22 και 23 Ιουνίου την παράσταση "The Dog Days Are Over", στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών. Με το The dog days are over, ο Γιαν Μάρτενς κάνει μια μελέτη πάνω στην ανθρώπινη αντοχή, με βασικό σκοπό να αποκαλύψει τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από τον χορευτή.
Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ

Ο Νότης Μαυρούδης στο Ηρώδειο για το Φεστιβάλ Αθηνών
Στις 23 Ιουνίου, το Ηρώδειο θα πλημμυρίσει με αγαπημένες μελωδίες και τραγούδια του Νότη Μαυρουδή με αφορμή μια συναυλιακή γιορτή για τα 50 χρόνια του στην ελληνική δισκογραφία. Τη βραδιά θα πλαισιώσουν μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού όπως η Φωτεινή Βελεσιώτου, η Νένα Βενετσάνου, η Μελίνα Κανά, η Αναστασία Μουτσάτσου, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Μίλτος Πασχαλίδης, η Μόρφω Τσαϊρέλη καθώς και η Νεανική Χορωδία Αθηναϊκού Ωδείου υπό την διεύθυνση της Αλεξάνδρας Μητσοπούλου.
Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ

Ο Κωστής Μαραβέγιας στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών
Ο Κωστής Μαραβέγιας υποδέχεται και αυτό το καλοκαίρι με τον δικό του «ταξιδιάρικο» τρόπο. Με νέο άλμπουμ με τίτλο "Κατάστρωμα" και τρεις συναυλίες στον Κήπο του Μεγάρου στις 24, 25 και 26 Ιουνίου, στον χώρο που αγάπησε και τον αγάπησε με πάθος! Τρεις συναυλίες με πανηγυρικό χαρακτήρα, οπλισμένες με μουσική, ελπίδα και με μια διάχυτη διάθεση αντίστασης στον αρνητισμό, την αγωνία και την αβεβαιότητα της καθημερινότητας.
Διαβάστε περισσότερα
Keywords
Τυχαία Θέματα