Βραζιλία: Bodybuilder σκότωσε τη σύντροφό του -Την χτύπησε στο κεφάλι, της έσπασε τα πλευρά

Μια μητέρα ενός παιδιού από τη Βραζιλία που φέρεται να χτυπήθηκε από τον bodybuilder φίλο της πέθανε το βράδυ της Δευτέρας αφού πέρασε πάνω από μια εβδομάδα στο νοσοκομείο.

Η Marcela de Sousa, 31 ετών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Santa Mônica χωρίς να ανταποκρίνεται στις 10 Μαΐου με τραύμα και στις δύο πλευρές του κεφαλιού και στη βάση του κρανίου της, καθώς και με κάταγμα της κλείδας, οκτώ σπασμένα πλευρά και πολλαπλούς μώλωπες

στο σώμα της. Ο Igor Porto είπε στο ιατρικό προσωπικό ότι έπεσε ενώ καθάριζε στο σπίτι τους στην κεντρική πόλη Aparecida de Goiânia.

Η εξήγησή του δεν φάνηκε πειστική στο νοσοκομείο επειδή οι τραυματισμοί δεν ήταν συμβατοί με το υποτιθέμενο ατύχημα και έτσι ενημερώθηκε η αστυνομία. Σύμφωνα με το βραζιλιάνικο ειδησεογραφικό πρακτορείο G1, ερευνητές επισκέφτηκαν το σπίτι της οικογένειας την περασμένη εβδομάδα και διαπίστωσαν ότι υπήρχαν ασυμφωνίες με την εξήγηση του και την Παρασκευή τον συνέλαβαν.

Το βίαιο παρελθόν του bodybuilder

Σύμφωνα με τον ίδιο, η 31χρονη «έπαθε σπασμούς και τα τραύματα προκλήθηκαν από την πτώση», είπε η επικεφαλής της Πολιτικής Αστυνομίας της Γκόια. «Έτσι, της έκανε μπάνιο και την πήγε στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε αμέσως στο χειρουργείο και μετά στη ΜΕΘ».

Όπως είπε επίσης, η 31χρονη είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας ενώ το ζευγάρι ζούσε στη Μπραζίλια. Ο bodybuilder είχε ερευνηθεί για εκείνα τα περιστατικά καθώς και για τον ξυλοδαρμό της πρώην κοπέλας του. Η De Sousa έκανε ασφαλιστικά μέτρα αφού το ζευγάρι χώρισε και στη συνέχεια τα απέσυρε όταν συμφιλιώθηκαν. «Ήταν πολύ εκρηκτικός και επιθετικός», είπε η επικεφαλής της Πολιτικής Αστυνομίας της Γκόια.

Ο bodybuilder εμφανίστηκε ενώπιον δικαστή τη Δευτέρα ώρες πριν από το θάνατο της De Sousa και παρέμεινε υπό κράτηση καθώς τότε αντιμετώπιζε την κατηγορία απόπειρας γυναικοκτονίας.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα