Βραυρώνα: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στο ζευγάρι από το Νεπάλ που πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια

Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο πατέρας του νεογνού, το οποίο εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε σακούλα σε χωματερή της Βραυρώνας, από τον οποίο έλαβε προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη.

Σε βάρος του άνδρα από το Νεπάλ ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα για τετελεσμένη ανθρωποκτονία από κοινού. Η δίωξη στρέφεται και σε βάρος της μητέρας του νεογνού, η οποία νοσηλεύεται φρουρούμενη.

Eν αναμονή της νεκροψίας-νεκροτομής

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής για

τις συνθήκες θανάτου του νεογνού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη ιατροδικαστική εκτίμηση αναφέρει ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο το βρέφος να γεννήθηκε ζωντανό. Ο πατέρας του νεογνού, αν και έχει ομολογήσει ότι το πέταξε σε κάδο απορριμμάτων, φέρεται να έχει υποστηρίξει στους αστυνομικούς ότι το βρέφος γεννήθηκε νεκρό.

Από το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής έκθεσης θα εξαρτηθεί η πορεία της ανάκρισης και το εάν το κατηγορητήριο θα παραμείνει το ίδιο για τους γονείς.

Τα βίντεο-σοκ με τον πατέρα του βρέφους

Σε βίντεο που δημοσίευσε νωρίτερα το iefimerida.gr αποτυπώνονται καρέ-καρέ οι κινήσεις του πατέρα να κρατά τη σακούλα που πέταξε στα σκουπίδια, μέσα στην οποία φέρεται να βρίσκεται το βρέφος. Ο ίδιος φαίνεται ψύχραιμος και κάθε του κίνηση έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας από σημείο που πέρασε κρατώντας τη σακούλα.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα