Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή σύλληψη αλλοδαπού με ναρκωτικά και αναδιπλούμενο ξυράφι πλησίον του ΑΠΘ

Επεισοδιακή σύλληψη ενός νεαρού αλλοδαπού πραγματοποιήθηκε χθες πλησίον του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το thestival, το περιστατικό συνέβη το πρωί της Κυριακής, κοντά στο πανεπιστημιακό campus του ΑΠΘ.

Ο νεαρός αλλοδαπός στη Θεσσαλονίκη
προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη

Μόλις ο νεαρός αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, έτρεξε προς αντίθετη κατεύθυνση προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη. Όταν στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε, προέβαλε σθεναρή αντίσταση, όπως και κατά την παραμονή του στο αστυνομικό τμήμα.

Οι αστυνομικοί στον έλεγχο που πραγματοποίησαν στον 32χρονο, βρήκαν συσκευασία κάνναβης 15 γραμμαρίων καθώς και ένα αναδιπλούμενο ξυράφι, πρόσφορο για άμυνα αλλά και επίθεση.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.: «[…] πρωινές ώρες χθες (12-05-2024) πλησίον του Α.Π.Θ., από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, διότι στην κατοχή του βρέθηκε (1) αυτοσχέδια συσκευασία κάνναβης, συνολικού βάρους (15,55) γραμμαρίων και (1) αναδιπλούμενο ξυράφι, πρόσφορο για άμυνα και επίθεση.

Σημειώνεται ότι ο δράστης προκειμένου να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο τράπηκε σε φυγή πεζός, ενώ κατά την ακινητοποίηση του προέβαλε σθεναρή αντίσταση, όπως και κατά την παραμονή του στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, προκαλώντας με τον τρόπο αυτό διατάραξη της ομαλής λειτουργίας της Υπηρεσίας».

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, Επεισοδιακή, ΑΠΘ,thessaloniki, epeisodiaki, apth