Τα μποφόρ σταμάτησαν τον Κασσελάκη: Διανυκτερεύει στην Αστυπάλαια, δεν συνεχίζει για Χάλκη-Σύμη [βίντεο]

Στην Αστυπάλαια, την έκτη κατά σειρά στάση της περιοδείας του στα νησιά, θα διανυκτερεύσει ο Στέφανος Κασσελάκης εξαίτιας των καιρικών συνθηκών.

Σε σχετική ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: «6η στάση Αστυπάλαια. Για σήμερα εδώ θα διανυκτερεύσουμε. Δυστυχώς δε θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε την περιοδεία μας προς Χάλκη και Σύμη λόγω των καιρικών συνθηκών».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ απαντά σε σχόλια περί κρουαζιέρας, ότι «ίσως θα έπρεπε να πάρουμε μαζί μας τους ‘λαλίστατους'

δημοσιολογούντες που λοιδορούν ως κρουαζιέρα, τον μοναδικό τρόπο διασύνδεσης των νησιών, για να κατανοήσουν το πραγματικό πρόβλημα». «Εμείς πάλι είμαστε μαθημένοι στις φουρτούνες», τονίζει.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, την τρίτη ημέρα της περιοδείας του, βρέθηκε στο νησί της Αστυπάλαιας όπου τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος του νησιού Νίκος Κομνηνέας.

Τι του είπε ο δήμαρχος κατά την υποδοχή

O δήμαρχος της Αστυπάλαιας τον καλωσόρισε και τον υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά στο νησί. «Με όλη μας την αγάπη και χαρά σε υποδεχόμαστε και με το καλό να μας ξανάρθεις αφού νιώσεις την αστυπαλίτικη φιλοξενία και αγάπη», του είπε κατά την υποδοχή.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαιρέτησε και αυτός εγκάρδια τον δήμαρχο και είπε αστειευόμενος: «Aπ' ότι προβλέπεται η αστυπαλίτικη φιλοξενία και αγάπη θα αποδοθεί σήμερα το βράδυ...».

Δείτε το βίντεο:

Παράλληλα, ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε και μια ανάρτηση στο Instagram για τις μέχρι τώρα εμπειρίες που έχει συλλέξει από τη ναυτική του περιοδεία.

Στέφανος Κασσελάκης: Να υπάρχει συγκοινωνία και για εμπόριο, και για υγεία και για τουρισμό

«Από την Κύθνο και τη Σύρο έως την Πάρο, την Νάξο και την Αμοργό ένα είναι το κοινό αίτημα των κατοίκων που ξεχωρίζω: η διασύνδεση των νησιών των Κυκλάδων. Να υπάρχει συγκοινωνία και για εμπόριο, και για υγεία και για τουρισμό», αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του στo Instagram.

«Για εμάς η θεσμοθέτηση άγονων γραμμών για τη διασύνδεση των νησιών των Κυκλάδων με εκπτώσεις για τους μόνιμους κατοίκους, με ειδική μέριμνα για τους μήνες του χειμώνα, είναι αναγκαία», υπογραμμίζει.

Προσθέτει ότι «δεν μπορεί ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος να αφήνει τους νησιώτες απομονωμένους» και τονίζει: «Είναι και αυτονόητο: η επένδυση στη νησιωτικότητα θα φέρει ανάπτυξη και θα βοηθήσει στην αναγκαία αποκέντρωση της χώρας μας».

Δείτε ολόκληρη την ανάρτησή του

Ο Στέφανος Κασσελάκης μέσω ενός Insta Story ενημέρωσε τέλος ότι λόγω των καιρικών συνθηκών η προγραμματισμένη του πορεία προς Χάλκη και Σύμη δεν θα πραγματοποιηθεί.

«6η στάση Αστυπάλαια. Για σήμερα εδώ θα διανυκτερεύσουμε. Δυστυχώς δε θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε την περιοδεία μας προς Χάλκη και Σύμη λόγω των καιρικών συνθηκών. Ίσως θα έπρεπε να πάρουμε μαζί μας τους «λαλίστατους» δημοσιολογούντες που λοιδορούν ως κρουαζιέρα, τον μοναδικό τρόπο διασύνδεσης των νησιών, για να κατανοήσουν το πραγματικό πρόβλημα. Εμείς πάλι είμαστε μαθημένοι στις φουρτούνες», ανέφερε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κασσελάκη, Διανυκτερεύει, Αστυπάλαια, Χάλκη-Σύμη [βίντεο],kasselaki, dianykterevei, astypalaia, chalki-symi [vinteo]