Kατρίνης: Το ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει να μιλά για τα πραγματικά προβλήματα -Ακρίβεια, υγεία, ασφάλεια του πολίτη

«Εμείς θα συνεχίσουμε να μιλάμε για τα πραγματικά προβλήματα: την ακρίβεια, την υγεία, την ασφάλεια του πολίτη» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης.

Μιλώνταςστο ACTION 24, ααναφερόμενος στοζήτημα της ακρίβειας, ο Μιχάλης Κατρίνηςτόνισε:

«Σήμερα,οι έξι στους δέκα συμπολίτες μας ψωνίζουνλιγότερα προϊόντα επειδή δεν μπορούν,τα χρέη αυξάνονται και την ίδια στιγμήγίνονται χιλιάδες πλειστηριασμοίακινήτων και πρώτης κατοικίας, χωρίςνα ανοίγει ρουθούνι. Επιπλέον, οιεπιχειρήσεις δεν μπορούν να πάρουν ούτεένα ευρώ από τραπεζικό δανεισμό, ενώ οιαγρότες και

οι κτηνοτρόφοι έχουν σοβαράπροβλήματα τα οποία δεν λύθηκαν με τονεπικοινωνιακό χειρισμό της κυβέρνησηςπριν από ένα μήνα. Ενώ η ακρίβεια σαρώνεινοικοκυριά και επιχειρήσεις, ο κ. Σκρέκαςφέρνει το καλάθι των νονών για ‘’νακάνουν Πάσχα νονοί και βαφτιστήρια’’,όπως δήλωσε σε μια πρωτοφανή επίδειξηπολιτικού κυνισμού».

Κατηγόρησεδε την κυβέρνηση ότι «μιλάει γιαεισαγόμενη ακρίβεια, αλλά δεν εξηγείπως ο πληθωρισμός τροφίμων στην Ευρωζώνηείναι 1,7% και στην Ελλάδα 5,4%, με τουςκαταναλωτές απροστάτευτους από τιςσυνεχείς ανατιμήσεις, ενώ πάρα πολλοίπολίτες δεν έχουν τη δυνατότητα νααγοράσουν ούτε τα βασικά αγαθά, αφού ηκυβέρνηση επιμένει στον υψηλό συντελεστήΦΠΑ, ανεβάζοντας περισσότερο την τελικήτιμή του προϊόντος».

Αναφορικάμε την επίθεση που δέχτηκε η βουλευτήςΚαβάλας της Νέας Δημοκρατίας, ΑγγελικήΔεληκάρη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωποςτόνισε:

«Ηπρωτοφανής επίθεση στην κυρία Δεληκάρηείναι απαράδεκτη και απολύτως καταδικαστέα.Το πολιτικό σύστημα ορθά καταδίκασεάμεσα και συνολικά αυτή την επίθεση,όμως και η Εκκλησία της Ελλάδος θα πρέπεινα πάρει θέση, να περιφρουρήσει τηνπαρουσία των εκπροσώπων του Έθνους καινα μεριμνήσει ώστε ο ιερός χώρος τηςεκκλησίας να μην μετατρέπεται σε πεδίοεντάσεων, αντεγκλήσεων και χειροδικιών.Και εδώ η ευθύνη της εκκλησίας είναισημαντική, όπως και των πολιτικώνκομμάτων, στο να κρατήσουν την αντιπαράθεσησε αμιγώς πολιτικά όρια και όρους».

Οκ. Κατρίνης υπενθύμισε ότι το ΠΑΣΟΚκαι τα στελέχη του έχουν βιώσει στοπαρελθόν προπηλακισμούς και βιαιοπραγίεςλόγω πολιτικών επιλογών σε δύσκολαθέματα, πάνω στα οποία κάποια κόμματαεπένδυσαν μικροκομματικά για ναστοχοποιήσουν πολιτικούς αντιπάλους,με όρους φανατισμού και ακροτήτων.«Συνεπώς, η καταδίκη μαςσε τέτοια περιστατικά είναι απόλυτη,διαρκής και διαχρονική και όχιπεριστασιακή. Είναι απλά, θέμα δημοκρατικήςαντίληψης και θεσμικού σεβασμού στηλειτουργία της δημοκρατίας»κατέληξε ο κ. Κατρίνης.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Kατρίνης, ΠΑΣΟΚ, -Ακρίβεια,Katrinis, pasok, -akriveia