Σύγχυση με την εξαφάνιση συγγενή της Τατιάνα Μπλάτνικ -Δεν είναι ο πατριός της αλλά ο θετός αδελφός της

Σύγχυση επικρατεί σχετικά με την εξαφάνιση συγγενικού προσώπου της Τατιάνα Μπλάτνικ.

Αρχικά, βρετανικά και αμερικανικά δίκτυα ανέφεραν πως ο αγνοούμενος Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το βράδυ του Σαββάτου σε περιοχή του Μαλιμπού, ήταν ο πατριός της Τατιάνα Μπλάτνικ, ωστόσο, τώρα λένε ότι πρόκειται για τον γιο του, δηλαδή τον ετεροθαλή αδερφό της, ο οποίος έχει ίδιο όνομα με τον πατέρα του.

Σύμφωνα με το CBS και το ABC7, ο 53χρονος Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ είναι ο γιος του δεύτερου συζύγου της μητέρας της Τατιάνας Μπλάτνικ. Μάλιστα, το ABC7 αναφέρει ότι το γραφείο του σερίφη λέει πως ο πατέρας του αγνοούμενου έχει δεσμούς με τους Γλίξμπουργκ. Το CBS προσθέτει επίσης πως ζήτησε μια δήλωση από την Τατιάνα Μπλάτνικ, ωστόσο, δεν έχει απαντήσει ακόμα.

Η ανακοίνωση για την εξαφάνιση του συγγενή της Τατιάνα Μπλάτνικ

Στηνανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τουσερίφη αναφέρει πως ο 53χρονος ΑτίλιοΜπρίλεμπουργκ εθεάθη για τελευταίαφορά περίπου στη 1:10 π.μ. του Σαββάτουστο τετράγωνο 6000 της οδού Murphy Way.Περιγράφεται ως λευκός άνδρας, ύψους1,78 μ. και βάρους 75 κιλών, με γκρίζα μαλλιά,πράσινα μάτια και ένα τατουάζ στο πάνωμέρος του μηρού του. Τελευταία φορά πουεθεάθη φορούσε μπλε πουκάμισο, γκριπαντελόνι και ήταν ξυπόλητος.

«Υπάρχειανησυχία για την ευημερία του κ.Brillemboug», δήλωσε το τμήμα του σερίφη.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα