Σε αργία 6 υπάλληλοι της Περιφέρειας Θεσσαλίας -Συνελήφθησαν για χρηματισμό

Την απόφαση να τεθούν σε αργία 6 υπάλληλοι της Περιφέρειας Θεσσαλίας, που κατηγορούνται για χρηματισμό, πήρε ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Κουρέτας.

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας

«Με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δημήτρη Κουρέτα, τίθενται σε αυτοδίκαιη αργία έξι υπάλληλοι της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Στους εν λόγω υπαλλήλους είχε επιβληθεί η πειθαρχική ποινή της οριστικής παύσης από το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό

Συμβούλιο με παράλληλη επιβολή διοικητικών κυρώσεων για την τέλεση πειθαρχικών παραπτωμάτων, και ο Περιφερειάρχης υπέγραψε σήμερα την διαπιστωτική πράξη με την οποία τίθενται σε αυτοδίκαιη αργία.

Τα παραπτώματα αυτά σχετίζονται με την παράβαση καθήκοντος όπως αυτό προσδιορίζεται από τον πειθαρχικό και ποινικό κώδικα, την απόκτηση οικονομικού ανταλλάγματος προς όφελος τρίτου προσώπου, της ανάρμοστης συμπεριφοράς και της χρησιμοποίησης της δημοσιοϋπαλληλικής ιδιότητας για εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων τρίτων προσώπων», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

«Δεν υπάρχει κανένας πάνω από το νόμο»

«Κάποιοι υπάλληλοι έχουν συλληφθεί για χρηματισμό. Κινήθηκαν οι διαδικασίες. Εδώ είμαστε για να υπηρετούμε τους πολίτες. Όποιοι έχουν καταλάβει λάθος πράγματα, θα εφαρμοστεί ο νόμος. Δεν υπάρχει κανένας πάνω από το νόμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα