Οι πρώτες φωτογραφίες του Χρήστου Μάστορα ως «Στέλιος Καζαντζίδης»

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες του Χρήστου Μάστορα ως «Στέλιος Καζαντζίδης», από τα γυρίσματα της ταινίας «Υπάρχω», η οποία είναι βασισμένη στη ζωή του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή.

Η νέα παραγωγή της Tanweer με πρωταγωνιστή τον front-man των «Μελισσών», θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 19 Δεκεμβρίου, ενώ ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα τα γυρίσματά της.

Τη σκηνοθεσίαυπογράφει ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος και το σενάριο η Κατερίνα Μπέη, ενώ τουςπρωταγωνιστικούς ρόλους ενσαρκώνουν οι

Χρήστος Μάστορας, Κλέλια Ρένεση,Ασημένια Βουλιώτη, Αγορίτσα Οικονόμου, Δημήτρης Καπουράνης, Άννα Συμεωνίδου. Τοκεντρικό καστ συμπληρώνουν οι Γιώργος Καραμίχος, Νίκος Ψαρράς, ΓιώργοςΓιαννόπουλος, Γιάννης Εγγλέζος, Γιώργος Γάλλος, Μαρία Φιλίππου, AλέξανδροςΜπουρδούμης, Διαμαντής Καραναστάσης κ.ά..

Χρήστος Μάστορας:Η ανάρτηση του τραγουδιστή για την έναρξη των γυρισμάτων της ταινίας για τονΣτέλιο Καζαντζίδη

«”ΥΠΑΡΧΩ”. Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της μεγαλύτερης ελληνικής κινηματογραφικής παραγωγής της χρονιάς, βασισμένη στη ζωή του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή Στέλιου Καζαντζίδη. H συγκινητική ιστορία ενός παιδιού μιας οικογένειας προσφύγων του Πόντου που κατάφερε να επιβιώσει και να μεγαλουργήσει χάρη στο τεράστιο ταλέντο του και κόντρα σε κάθε κοινωνική και προσωπική δυσκολία.

Μουσική, έρωτες,οικογένεια, φίλοι, ψάρεμα, δημιουργία, μπράβοι της νύχτας, φανατικοί θαυμαστές,μεγάλες διαμάχες, δημιουργούν το ψηφιδωτό της ζωής του. Μία ταινία - αφιέρωμαστον τεράστιο Στέλιο Καζαντζίδη που η φωνή του «μίλησε» στις καρδιές όλων τωνΕλλήνων, σε όλο τον Κόσμο. Για όσους τον αγάπησαν και για όσους θέλουν να τονγνωρίσουν.

Παραγωγή@tanweergreece, σκηνοθεσία Γιώργος Τσεμπερόπουλος, 19 Δεκεμβρίου στουςκινηματογράφους», έγραψε στη λεζάντα της σχετικής δημοσίευσής του στονπροσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Χρήστος Μάστορας.

Η ανάρτησή του έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους διαδικτυακούς του φίλους, που του χάρισαν χιλιάδες likes, λέγοντάς του «συγχαρητήρια», και ευχόμενοι «καλή επιτυχία».

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χρήστου Μάστορα, Στέλιος Καζαντζίδης,christou mastora, stelios kazantzidis