Η Lady Gaga φωτογραφήθηκε με έναν...προφυλακτήρα περασμένο στον λαιμό της [εικόνες]

Η Lady Gaga απέδειξε για άλλη μία φορά ότι είναι η επιτομή της υπερβολής όσον αφορά τη μόδα, στην πρεμιέρα της συναυλιακής ταινίας «Gaga Chromatica Ball» του HBO στο Λος Άντζελες.

Η 38χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε ντυμένη στα λευκά φορώντας πάνω από το λευκό φόρεμά της και έναν προφυλακτήρα. Ωστόσο, όπως αστειεύτηκε η ίδια σε ανάρτησή της στο Instagram δεν γνώριζε ποιο εξάρτημα ήταν αυτό.

Δεν
ήξερε καν τι εξάρτημα αυτοκινήτου φόρεσε η Lady Gaga

«Στο κόκκινο χαλί τους είπα ότι ήταν εξάρτημα αυτοκινήτου. Με ρώτησαν τι είδους και είπα ότι δεν ξέρω, δεν είμαι μηχανικός» έγραψε η σταρ.

Κατά την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης, φορούσε ένα φουτουριστικό λευκό φόρεμα με έναν ώμο και λευκές πανύψηλες πλατφόρμες. Από πάνω, είχε προσαρμόσει το λευκό εξάρτημα αυτοκινήτου. Ωστόσο, όπως δήλωσε η Lady Gaga στο Access Hollywood, δεν το είχε ζυγίσει πριν το φορέσει. «Δεν ξέρω πραγματικά πόσο βαρύ είναι, δεν το ζύγισα πριν το φορέσω, αλλά μου αρέσει πολύ. Είναι σούπερ βιομηχανικό και ενδιαφέρον» είπε.

Αργότερα άλλαξε σε μια άλλη μοντέρνα εμφάνιση, φορώντας ένα μαύρο δαντελένιο σακάκι με ασορτί κουκούλα που κάλυπτε εν μέρει το πρόσωπό της.

Στην εκδήλωση που παραβρέθηκε χθες υπάρχει επίσης μια έκθεση με κούκλες με μερικά από τα εντυπωσιακά ρούχα που φόρεσε η τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της περιοδείας της Chromatica, η οποία πραγματοποιήθηκε το 2022. Ξεκινώντας από το Ντίσελντορφ της Γερμανίας στις 17 Ιουλίου, η περιοδεία περιελάμβανε 20 συναυλίες σε όλη την Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και την Ασία.



Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Lady Gaga - Έβαλε,Lady Gaga - evale