Ο δικηγόρος σύντροφος της Μαρίνας Σάττι -Ήταν διακριτικά δίπλα της στη Eurovision [βίντεο]

Η Μαρίνα Σάττι δεν είναι μόνη, αποκάλυψε η εκπομπή «Super Κατερίνα». Μάλιστα, ο σύντροφός της τη συνόδευσε στη Σουηδία για τον διαγωνισμό της Eurovision 2024.

Και, παρότι αρχικά ο δημοσιογράφος της εκπομπής Γιάννης Πουλόπουλος μιλούσε για φερόμενο σύντροφο και κρατούσε κάποιες επιφυλάξεις, η Κατερίνα Καινούργιου παρενέβη λέγοντας ότι γνωρίζει προσωπικά τον σύντροφο της Σάττι, επιβεβαιώνοντας ότι είναι μαζί. Μάλιστα, έδωσε και κάποιες λεπτομέρειες για τη σχέση τους. Όλα αυτά ενώ παρακολουθούσαν το βίντεο με την επιστροφή

της Μαρίνας Σάττι από το Μάλμε, όπου διακρινόταν σε κάποια πλάνα, με τζόκεϊ καπέλο και γυαλιά, ο σύντροφός της.

Πετυχημένος δικηγόρος στα κτηματομεσιτικά ο σύντροφος της Μαρίνας Σάττι

Όπως είπε η Κατερίνα Καινούργιου, ονομάζεται Ορέστης και είναι φίλος του αδελφού της και δικός της παιδικός φίλος της. «Δεν ήξερα ότι είχε πάει εκεί», είπε η παρουσιάστρια. Και πρόσθεσε: «Είναι σαν τον αδελφό μου, είναι 37 ετών, πολύ πετυχημένος δικηγόρος πάνω στο κομμάτι των κτηματομεσιτικών». «Δεν νομίζω», απάντησε ωστόσο η παρουσιάστρια όταν τη ρώτησαν αν είναι καιρό μαζί το ζευγάρι. «Πρέπει να είναι μαζί από τον Οκτώβριο», συμπλήρωσε.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε ότι ο σύντροφος της Μαρίνας Σάττι ήταν εξαιρετικά διακριτικός.

Η Μαρίνα Σάττι βρισκόταν εδώ και αρκετές ημέρες στο Μάλμε της Σουηδίας για τη Eurovision 2024. Συμμετείχε στον β' ημιτελικό και πέρασε με ευκολία στον τελικό, όπου κατέλαβε την 11η θέση. Αν και τις τελευταίες ημέρες υπέφερε από πονόλαιμο και πυρετό, έριξε τη ζαριά της και ξεσήκωσε το κοινό της Eurovision.

Σε ό,τι αφορά τη βαθμολογία της, το κομμάτι της δεν φαίνεται να άρεσε στις επιτροπές, πριμοδοτήθηκε ωστόσο από το κοινό, που του έδωσε τους διπλάσιους πόντους. Η Ελλάδα πήρε ένα 12άρι, από την Ελβετία, η οποία έδωσε επίσης στην Ελλάδα το δικό της 12άρι, με τη στιγμή αυτή και στις δύο περιπτώσεις να ενθουσιάζει και τη Μαρίνα Σάττι και το Nemo -μεγάλο νικητή της Eurovision 2024- και να το πανηγυρίζουν αγκαλιά.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρίνας Σάττι -Ηταν, Eurovision [βίντεο],marinas satti -itan, Eurovision [vinteo]