Μια Ελληνίδα ήταν η πιο σέξι παρουσία στις Κάννες -Με φόρεμα γεμάτο αποκαλυπτικά κοψίματα [εικόνες]

Πολλές και εντυπωσιακές ήταν φέτος οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί της Κρουαζέτ, κατά τη διάρκεια του 77ού Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών που ολοκληρώνεται στις 25 Μάϊου.

Κυρίες από την βιομηχανία του θεάματος από όλο τον κόσμο κατέφτασαν στην πόλη της Γαλλικής Ριβιέρας για να παρελάσουν από το περίφημο κόκκινο χαλί, μαγνητίζοντας τα βλέμματα και κάνοντας τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν.

Η Δούκισσα Νομικού με σέξι φόρεμα στις Κάννες

Ανάμεσά τους ήταν και η Δούκισσα Νομικού. Η Ελληνίδα παρουσιάστρια και μοντέλο βρέθηκε στις Κάννες μαζί με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη και μοιράστηκε τα σχετικά στιγμιότυπα στα social media της.

Συγκεκριμένα, η 37χρονη καλλονή βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Megalopolis», ως επίσημη ambassador της L'Oreal Paris, φορώντας μια Couture δημιουργία δια χειρός Σίλιας Κριθαριώτη. Το μακρύ, μαύρο φόρεμα είχε αποκαλυπτικά cut outs στο μπούστο, σκίσιμο στο πόδι και ανοιχτή πλάτη.

Το φόρεμα αγκάλιαζε ιδανικά τη σιλουέτα της, ενώ η Δούκισσα Νομικού επέλεξε να το συνδυάσει με ασημένια κοσμήματα και αξεσουάρ και makeup σε φυσικούς τόνους.

Η ίδια η Δούκισσα μοιράστηκε και μια φωτογραφία με τον σύζυγό της γράφοντας χαρακτηριστικά «Je t'aime».

Οι δύο τους πόζαραν χαμογελαστοί και ευδιάθετοι στον φακό σαν ζευγάρι του Χόλιγουντ με τον σύζυγο της Δούκισσας να επιλέγει ένα κομψό σμόκιν και παπιγιόν.

Φωτογραφίες: Instagram, Splashnews

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα